Trailer Final Fabulos Pentru THE AMAZING SPIDER-MAN 2: Confruntarea Finală

Spiderman se confruntă cu cei mai puternici inamici de până acum, în noul trailer internaţional pentru continuarea filmului regizat de Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2.

 Trailer Final Fabulos Pentru THE AMAZING SPIDER-MAN 2: Confruntarea Finală

Peter Parker încearcă să ducă o viaţă liniştită, dar oare este calea aleasă cea bună? Poate el pune de o parte costumul ce îi transformă viaţa? Evident că nu. Cu cât mai multe persoane încearcă să salveze, cu atât mai mulţi inamici îşi îndreaptă atenţia spre Spiderman.  Şi este doar o chestiune de timp până se va confrunta cu cei mai puternici. Probabil asta este premisa generală a noului film, având în vedere că Spider-Man 2 aduce în centrul atenţiei personaje negative ca Green Goblin, Electro şi Rhino. Paul Giamatti îl interpretează pe gangsterul rus Aleksei Sytsevich, cel care va fi cunoscut ca şi Rhino, Norman Osborn (Dane DeHaan), milionarul ce devine cu ajutorul tehnologiei Goblinul Verde, şi nu în ultimul rând, Jamie Foxx îl interpretează pe cel mai redutabil antagonist al supereroului: Electro.

Spiderman şi inamici săi

Plasarea acestor personaje negative în această continuare, promite lupte fantastice şi confruntări dure între eroul nostru agil și aceste personaje negative.  Fiind unul din cele mai spectaculoase trailerele de până acum, noile imagini fabuloase din clip, aduc în prim plan mult mai multă acţiune uimitoare, efecte speciale bine realizate, cu cadre noi în care Spidey se confruntă cu Green Goblin, în ciuda faptului că principalul personaj negativ este Electro.
În The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker constată că trebuie să rezolve un conflict mai mare decât şi-a imaginat. Desigur, este minunat să fi Spider-Man (Andrew Garfield), iar pentru Peter Parker, nu există nici un sentiment mai plăcut decât să se balanseze printre zgârie-nori, îmbrăţişându-şi soarta de supererou și a petrece timp cu femeia iubită: Gwen (Emma Stone).

The Amazing Spider-Man 2

Dar, pentru Spider-Man, totul vine cu un preț: doar el poate proteja locuitorii New York-ului de formidabili răufăcătorii ce amenință orașul.  Odată cu apariția lui Electro (Jamie Foxx), Peter îşi dă seama că trebuie să se confrunte cu un inamic mult mai puternic decât el. Iar după ce vechiul său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), se întoarce în oraş, Peter realizează că toți dușmanii săi au un lucru în comun: compania OSCORP.
Acest trailer internaţional, ar fi fost puţin mai interesant dacă cei de la Sony nu ar fi lansat anterior o cantitate copleșitoare de trailere şi clipuri din film. Totuşi, filmul arată bine, mult mai bine decât primul, iar ţinând cont că mai avem şase săptămâni până la premiera lui Amazing Spider-Man 2, sper că studioul nu va mai lansa prea multe materiale promoţionale.

Poster The Amazing Spider-Man 2

Emma Stone, Dane DeHaan, Paul Giamatti, Felicity Jones, Chris Cooper, și Sally Field, vor apărea în The Amazing Spider-Man 2, film ce va ajunge în cinematografele 3D şi normale pe 2 Mai 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.