Trailer Nou Pentru GAME OF THRONES Sezonul 4 Cu Mai Multă Acțiune Şi Mai Mulţi Dragoni

Sezonul 4 al serialului de fantezie Urzeala Tronurilor, va reveni cu 10 episoade la începutul lunii Aprilie, dar până atunci, fanii pot să vadă un nou trailer fantastic, ce comprimă evenimentele tragice din ţinutul Westeors.

 Trailer Nou Pentru GAME OF THRONES Sezonul 4 Cu Mai Multă Acțiune Şi Mai Mulţi Dragoni


Odată ce seria de cărți Cântec De Gheață Şi Foc scrise de George R.R. Martin, a devenit un serial fenomen de televiziune, producţia celor de la HBO a devenit şi unul din evenimentele cele mai anticipate ale fiecărui an.  Spulberând aproape toate recordurile de audienţă, nu e de mirare că serialul Urzeala Tronurilor a ajuns şi la al patrulea sezon, mai ales că premiera sezonului 3 a fost vizualizată de peste 6,7 milioane de telespectatori.

Jaime şi Cersei Lannister
Noul personaj ce apare în sezonul 4: Oberyn Martell

 Răzbunarea pluteşte în aer în ţinutul Westeors, iar complicaţiile complotului şi schemele parşive ale personajelor principale, fac din serialul Urzeala Tronurilor, o poveste întortocheată şi imprevizibilă. Nimeni nu poate prevedea evenimentele tragice din Sezonul 4 al serialului, iar pe măsură ce ne apropiem de premieră, cei de la HBO vor să ne copleşească cu cantitatea de material promoţional.

Ambiţioasă Daenerys Targaryen
Noul Daario Naharis

De data aceasta, cei de la HBO, au lansat trailerul cu numărul 3 pentru al patrulea sezon din Game Of Thrones. Iar în timp ce urmăriţi acest trailer, este important să ne amintim că în total serialul, are doar zece episoade, episoade ce trebuie să acopere destul de mult material scris.  La un moment dat, am putea fi recunoscători că unele personaje vor dispărea din peisaj.

Poster Urzeala Tronurilor Sezonul 4

Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Charles Dance, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Aiden Turner, Iain Glen, Rose Leslie, Carice van Houten, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Kit Harington, Sophie Turner , Isaac Hempstead Wright, Pedro Pascal, Michiel Huisman, și Indira Varma sunt doar câteva din numele ce interpretează personaje principale în Sezonul 4.
Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.