Trailerul Nou Al Serialului FALLING SKIES Promite Mai Multă Dramă Şi Acţiune Sci-Fi În SEZONUL 4

Cerul se va umple din nou de nave extraterestre, roboţi gigant vor hărţui iarăşi omenirea şi pe lângă toate astea, rezistenţa se confruntă cu un copil hibrid ce are puteri uimitoare, în Sezonul 4 al serialului Falling Skies, produs de Steven Spielberg.

Trailerul Nou Al Serialului FALLING SKIES Promite Mai Multă Dramă Şi Acţiune Sci-Fi În SEZONUL 4

După 10 episoade destul de intense şi un final de sezon 3 plin de surprize, serialul produs de Steven Spielberg, se pregăteşte să se întoarcă pe micile ecrane la vară, iar pentru a trasa mai bine evenimentele ce vor avea loc în viitoarele episoade, cei de la TNT au lansat un nou trailer promoţional, ce dezvăluie cât de intense devin lucrurile. Avându-l pe Steven Spielberg în rolul producătorului executiv, aşteptările pentru serialul Falling Skies sunt în continuare destul de mari. Asta în ciuda faptului că episoadele de mijloc ale sezonului trecut, au fost lipsite de esenţă şi cam trase de păr. Distanţă mare dintre sezoane, face ca fanii să fie destul de critici la adresa serialului, mai ales că evenimentele serialului şi personajele din el, devin din ce în ce mai numeroase.

Maggie, Hal Mason, Tom Mason, John Pope şi căpitanul Weaver

Iar dacă încă nu ştiai, serialul Falling Skies, are complotul stabilit într-un posibil viitor al planetei noastre, ce rămâne devastată în urma unui atac extraterestru, atac ce lăsa cea mai mare parte a omenirii complet devastată. Populaţia împrăştiată se organizată în grupuri mici, în încercarea disperată de a supravieţui invaziei, dar şi cu scopul de a riposta opresiunii extraterestre. Problemele omenirii se complică atunci când o nouă rasă extraterestră intervine în conflictul dintre oameni şi invadatori, susţinând că vor ajuta populaţia pământeană să scape de asupritori. Principalul grup de supravieţuitori pe care se centrează serialul, devine ţinta prioritară a invadatorilor, asta după ce trupa autointitulată 2nd Mass, loveşte în inima inamicului, distruge cele mai importante obiective şi dejoacă multe din planurile extratereştrilor.

Trupa 2nd Mass, Tom Mason şi aliaţii săi de pe altă planetă

Cu toate acestea, invadatorii au agenda lor, iar în lupta pentru dominaţia supremă a pământului, ei au elaborat scheme malefice şi manipulaţii ADN ce vor lăsa omenirea fără posibilitatea de a riposta.
Surpriza de la finalul sezonului 2, atunci când omenirea a primit un ajutor neaşteptat din spaţiu, a schimbat radical tactica pe care forţele umane o vor folosi pentru a lupta împotriva invaziei, aceştia construind o armă specială în parteneriat cu noii aliaţi, iar finalul sezonului 3, a adus destul de multe complicaţii serioase pentru a rămâne curioşi să aflăm ce se va întâmpla mai departe cu rebeliunea ciudată a oamenilor şi a noilor aliaţii.
Sezonul 4 al serialului, va aduce pe micile ecrane, o nouă aventură a supravieţuitorilor din trupa 2n Mass, dar şi multe răspunsuri la complicatul final al sezonului anterior, ce ne-a lăsat cu gura căscată atunci când am văzut de ce este capabilă fetiţa hibrid a lui Tom Mason şi a doctoriţei Anne Glass.

Serialul Falling skies va reveni pe TNT pentru un al patrulea sezon în 22 Iunie.

În timp ce Falling Skies, nu este un serial sci-fi obişnuit, el aduce pe micile ecrane, drame personale umane, despre supravieţuirea în condiţii devastatoare, un adevărat test pentru soldaţii şi cetăţenii ce încearcă să lucreze împreună în timp ce trebuie să facă planul unei campanii de luptă împotriva schemelor malefice ale invadatorilor extratereştri. După cum am mai precizat şi anterior, am putea spune cu mâna pe inimă că succesul serialului se datorează în mare parte dramei pe care acesta o etalează, chiar dacă printre altele, vedem mulţi extratereştri şi nave spaţiale.

Poster Falling Skies

Cu un scenariu conceput scris de Robert Rodat, avându-l pe Steven Spielberg ca producător executiv, serialul Falling Skies are în distribuţie actori că Noah Wyle, Will Patton, Moon Bloodgood, Drew Roy, Connor Jessup, Colin Cunningham, Maxim Knight, Sarah Sanguin Carter, Mpho Koaho sau Seychelle Gabriel şi va reveni pe TNT pentru un al patrulea sezon intrigant în 22 Iunie.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.