Vezi Exclusiv O Scenă De Acţiune De Patru Minute Din Filmul CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Vezi Exclusiv O Scenă De Acţiune De Patru Minute Din Filmul CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Un preview extins şi o scenă completă de patru minute din filmul Captain America: The Winter Soldier, ne dezvăluie cât de eficient acţionează Captain America, Black Widow şi Crossbones pentru eliminarea unui inamic ce ameninţa să omoare nişte ostatici.

Înainte cu o lună de lansarea oficială a filmului în cinematografe, Marvel lansează o scenă de aproximativ trei minute din sequelul Captain America: The Winter Soldier.  Acest clip nou, care este de fapt o întreagă scenă completă din film, conţine multă acțiune cu Captain America însuși, care alături de Black Widow și Crossbones încerca să îl oprească pe Batroc The Leaper.  Este un preview excelent pentru cei care încă nu ştiu ce abilităţi are Captain America, cum lucrează el în echipă cu alţii, dar şi o bună oportunitate de a simţi acțiunea fantastică din filmele cu super-eroi, umorul specific și chiar tonul filmului.  Iar dacă chiar vei fi prins de aceste patru minute exclusive de preview, cu siguranţă aştepţi cu nerăbdare filmul. Având în vedere că până acum, am văzut destul material video din Captain America: The Winter Soldier, pot spune că filmul regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo, va fi un hit chiar mai mare decât primul film al francizei.


Captain America: The Winter Soldier - Chris Evans

După evenimentele cataclismice din The Avengers petrecute în New York, Steve Rogers trăieşte liniștit în Washington, DC, și încearcă să se adapteze la lumea modernă.
Dar atunci când un coleg din organizaţia S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve este implicat într-o rețea de intrigi care amenință să pună lumea în pericol.
Unindu-și forțele cu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America se luptă pentru a expune conspirația imensă de care dă, în timp ce luptă cu un asasin profesionist trimis să-l reducă la tăcere.
Pentru a dezvălui conspiraţia integrală, Captain America și Black Widow apelează la ajutorul unui nou aliat: Falcon. Cu toate acestea, ei vor afla în curând că luptă împotriva unui inamic neașteptat și formidabil.

Poster Captain America: The Winter Soldier

In filmul celor de la Marvel,  mai joacă Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford, Hayley Atwell şi Toby Jones.
Captain America: The Winter Soldier va fi lansat şi pe marile ecrane din România pe 4 Aprilie 2014.2 comentarii

  1. Excelent ! Il astept cu nerabdare. 🙂 S-ar putea sa fie printre
    ultimele aparitii ale lui Chris Evans in rolul lui Captain America,
    inclusiv cel din The Avengers 2: Age of Ultron, dupa care expira
    contractul lui cu Marvel, urmand a se retrage o perioada din lumina
    reflectoarelor, cel putin asta declara Chris..

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.