HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră Pentru MAN OF STEEL 2: BATMAN vs. SUPERMAN

Hans Zimmer, va compune coloana sonoră pentru Man Of Steel 2, continuarea intitulată deocamdată Batman vs. Superman, film ce ar îmbina două din cele mai de succes coloane sonore făcute vreodată, de genialul compozitor.

 HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră Pentru MAN OF STEEL 2: BATMAN vs. SUPERMAN

Deși încercarea regizorului Zack Snyder de a readuce personajul Superman în inimile publicului larg cu filmul Man Of Steel, s-a dovedit a dezbina audienţa în două tabere, unul din cele mai importante elemente ce au contribuit la succesul filmului, este coloana sonoră a compozitorului Hans Zimmer. Ca să întreacă popularitatea cunoscutei coloane sonore a lui Superman din 1978, compusă de John Williams, Hans Zimmer a depus o muncă titanică, iar dacă vei asculta muzica filmului Man Of Steel, cu siguranţă vei înţelege de ce. Hans Zimmer, a reușit să realizeze ceva cu totul diferit faţă de coloană sonoră clasică din 1978, un sound modern, ce a ajutat la reinventarea lui Superman în epoca modernă. Coloana sonoră a filmului Man Of Steel, a marcat şi o schimbare de stil pentru regizorul Zack Snyder, care a colaborat cu compozitorul Tyler Bates pe toate producţiile sale anterioare, cu excepția animaţiei Legend Of The Guardians.

Hans Zimmer şi Christopher Nolan

Ţinând cont că regizorul Zack Snyder, a început deja postproducţia pentru continuarea Man Of Steel 2: Batman vs. Superman (titlu neoficial), multă lume şi-a pus întrebarea dacă Hans Zimmer se va întoarce. Faptul că Hans Zimmer a reinventat personajul Batman cu muzica sa din trilogia Dark Knight, a stârnit curiozitatea fanilor care au lansat întrebarea, este gata Hans Zimmer de următoarea provocare, oare va realiza el muzica fantastică ce-i va acompania pe cei trei supereroi: Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) şi Wonder Woman (Gal Gadot) ?!
Din câte se pare, Hans Zimmer a confirmat faptul că a fost rugat deja să compună coloana sonoră pentru pentru Man Of Steel 2, adăugând că se așteaptă să înceapă munca pentru film, în câteva luni:
-„Am avut deja câteva discuţii preliminare, iar o dată ce termin filmul la care lucrez momentan, mă voi întâlni probabil cu Zack, pe platourile de filmare, pentru a discuta direcţia în care merge subiectul continuării şi probabil, câteva idei noi.”

Hans Zimmer

Va fi cu siguranță interesant să vedem cum va încorpora compozitorul acesta nouă versiune a lui Batman în coloana sonoră pentru Superman, mai ales dacă va intersecta cumva cele două coloane sonore de succes, în Man Of Steel 2.
Totuşi, din moment ce Ben Affleck va juca un personaj total diferit de personajul lui Christian Bale, îmi imaginez că Hans Zimmer va dori să facă ceva unic şi surprinzător.
Probabil, chiar şi o nouă coloană sonoră, cu o temă diferită şi un sunet unic ce să ne uimească pe toţi.

Poster Man Of Steel 2: Batman vs Superman - Fan Art

Compozitorul, lucrează în prezent la următorul său proiect, filmul sci-fi INTERSTELLAR, al regizorului Christopher Nolan, şi îl vom putea auzi în The Amazing Spider-Man 2, de pe data de 2 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.