Sentinelele Atacă Mutanţii În Noul Clip Cu Lupta De Deschidere A Filmului X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST

Noul clip pentru continuarea X-Men: Days Of Future Past, prezintă un atac al Sentinelelor, maşinăriile avansate ale viitorului, ce vânează toţi mutanţii din această scenă plină de efecte speciale şi de mutanţi gata de luptă.

Sentinelele Atacă Mutanţii În Noul Clip Cu Lupta De Deschidere A Filmului X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST

În această continuare, pentru a salva viitorul omenirii, Wolverine (Hugh Jackman), este trimis înapoi în anul 1973, cu scopul de a-l ajuta pe mai tânărul Profesor X (James McAvoy),pe Magneto (Michael Fassbender) şi restul echipei de mutanţi din X-Men: First Class. Ei trebuie să îl oprească pe Bolivar Trask (Peter Dinklage) cel ce crează Sentinele, roboți gigant programaţi pentru a extermina toţi mutanţii.  Days Of Future Past, ecranizează o poveste mai veche din benzile desenate cu mutanţi, o poveste cu călătorii în timp şi linii temporale alternative, ce datează din anul 1981 şi uneşte personajele din trilogia veche cu cele din noua abordare regizată de Bryan Singer.

Charles Xavier al viitorului faţă în faţă cu versiunea sa mai tânără în X-Men Days Of Future Past

Days Of Future Past îi va re-aduce în poveste pe Wolverine (Hugh Jackman), Magneto (Ian McKellen) şi Profesor X (Patrick Stewart), iar pe lângă asta, îi vom revedea pe Storm (Halle Berry) şi Cyclops (James Marsden).Cunoscuţii mutanţi din franciza X-Men, poartă pe două perioade de timp, un război dur ce are ca miză supraviețuirea speciei lor. Iar pentru a realiza asta, e nevoie de mult sacrificiu şi de alianţe ce altădată nu ar fi fost posibile. Noul clip, ne poartă în viitorul omenirii, acolo unde mutanţii sunt atacaţi de Sentinele. Dar, un substrat al acestui clip, este şi dorinţa regizorului de a sublinia faptul că pentru rezolvarea anihilării speciei lor, mutanţii viitorului, trebuie să colaboreze pentru a găsi o soluţie viabilă.

Colossus vs. Sentinel - X-Men: Days Of Future Past

Noul clip, ne mai oferă şi primele cadre adevărate cu sentinele viitorului în acţiune, maşinăriile avansate ce vânează mutanţii, iar pe lângă această fantastică scenă ce face parte din deschiderea oficială a filmului, putem vedea şi puterile extraordinare a câtorva mutanţi, printre care şi câteva figuri cunoscute. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este modul în care regizorul Bryan Singer foloseşte puterile mutanţilor pentru a crea unele noi faze fixe explozive. Este deosebit de mişto să vedem capacitatea lui Blink de a crea portale și să îl vedem pe Iceman lunecând pe o pistă de gheață, creată de el.

Poster X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST

Filmul mai are în distribuţie staruri ca Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Ian McKellan, Patrick Stewart, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy şi Halle Berry.
X-Men: Days of Future Past va ajunge în cinematografe pe 23 Mai 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.