Oare Chiar Îi Vrem Pe TOM CRUISE Şi EDDIE MURPHY În Continuările TOP GUN și BEVERLY HILLS COP?!

Producătorul Jerry Bruckheimer a dezvăluit recent, planurile sale pentru continuarea a două dintre cele mai mari filme clasice: Top Gun și Beverly Hills Cop, dar întrebarea noastră este, chiar îi vrem atât de mult pe Tom Cruise și Eddie Murphy în aceste continuări?!

După 30 De Ani, TOM CRUISE Si EDDIE MURPHY Revin În Continuarile TOP GUN și BEVERLY HILLS COP

Întrebarea reală este de fapt, chiar avem nevoie de Top Gun 2 şi Beverly Hills Cop 4?  De ce e nevoie de nişte continuări a unor filme ce sunt mai vechi de 30 de ani, nişte producţii ce au ajuns să fie clasice, dar mai ales, de ce Tom Cruise și Eddie Murphy sunt dispuşi să revină la rolurile ce le-au definit cariera şi i-au ajutat să devină faimoşi. Pe la mijlocul anilor ’80, Murphy și Cruise au fost, fără îndoială, două din cele mai mari vedete ale Americii. De fapt, Eddie Murphy, era deja un star consacrat atunci când a jucat în filmul Beverly Hills Cop, datorită emisiunii Saturday Night Live, a filmului 48 Hours și probabil din cauza succesului Trading Places din 1983. Totuşi, succesul uriaș al filmului Beverly Hills Cop, i-au propulsat cariera de actor, direct în stratosferă. Comedia poliţistă, ce a fost evaluată R pentru limbaj, a avut cele mai mari încasări din ultimi 25 de ani, asta până de curând, când The Hangover a detronat filmul. Doi ani mai târziu, Tom Cruise şi-a demonstrat abilităţile de actor pe care le-a etalat în Risky Business, jucând rolul unui pilot luptător obraznic, ce simţea nevoia de viteză. Din acel moment, Cruise a început o cursă infernală de actorie, cucerind box-office-ul, dar şi câştigând aprecierea criticilor în filme cum ar fi Rain Man sau Born On The Fourth Of July.

Distribuţia din Beverly Hills Cop 2

Murphy și Cruise încă sunt foarte faimoşi, dar cred că acest lucru are de-a face mai mult cu ceea ce au fost ei cândva, mai degrabă decât cu ceea ce sunt astăzi. Oamenii încă mai doresc să știe lucruri picante despre ei, mai ales când intri în atenția presei cu zvonuri că cel despre Tom Cruise, care a fost văzut împreună cu actriţa Laura Prepon şi mai ales faptului că ea este cu 18 ani mai tânăra decât el. Atunci când Eddie Murphy a plecat într-o vacanță în Hawaii, fotografii cu fiica și prietena lui au fost peste tot în presă.
În concluzie, Eddie Murphy și Tom Cruise, nu trebuie să îşi revizuiască trecutul pentru a-şi revendica gloria actuală şi nici nu e nevoie de introspecţii vizuale pentru a ne demonstra cât de buni actori sunt ei. Murphy a arătat că, atunci când îşi alege un proiect care nu este unul pueril, gen Bowfinger, Dreamgirls, Norbit sau chiar The Adventures of Pluto Nash, el este încă un artist puternic. Același lucru este valabil şi pentru Tom Cruise, care se bazează prea des pe faima personală a lui pentru a duce un rol la final. Cruise nu a încetat să lucreze în domeniu, el abătându-se rareori de la standardul de roluri pozitive. Rareori face câte un pas în afara zonei sale de confort: vezi apariţia sa isterică din Tropic Thunder.

Tom Cruise în rolul Less Grossman din filmul Tropical Thunder

Deci hai să ne întrebăm până la urmă de ce? De ce aceşti doi actori faimoşi, au fost ademeniţi de producătorul Jerry Bruckheimer, cel care din dorinţa sa de a epata, a dat cu bâta în baltă cu ultimul său proiect măreţ: The Lone Ranger. Producătorul a ținut să menționeze că în noul Top Gun Cruise va apărea drept un pilot de școală veche a cărui misiune este aceea de a demonstra că omul va triumfa întotdeauna împotriva mașinii.
-„, Ideea e, în fapt: sunt acești piloți depășiți din cauza dronelor? Cruise le va arăta că nu. Piloții sunt necesari”, a spus Jerry Bruckheimer.
În Beverly Hills Cop 4, Axel Foley va reveni înapoi în Detroit, unde va face din nou lumină într-un caz complicat, ce va fi plin de…glume deocheate.
Scenariul este încă în lucru, dar ar trebui să fie terminat până la începutul anului viitor, în speranţa că filmările pentru Beverly Hills Cop IV vor începe imediat după ce regizorul Brett Ratner, va termina ultimele retușuri la filmul Hercules cu Dwayne Johnson.

Tom Cruise în Top Gun

Nu am nici o problemă cu ideile acestor două continuări, doar că sunt puţin cam … inutile.
Dacă Cruise și Murphy, ar putea înţelege și ei, poate lucrurile nu ar fi la fel, probabil că i-ar lăsa pe Maverick şi pe Axel Foley, în trecut, acolo unde le este locul.
Iar la final, ca să ne mai distrăm puţin, iată şi momentul genial al lui Less Grossman (Tom Cruise) din Tropical Thunder:

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.