Trailer Complet HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2: Combinaţia Potrivită De Acţiune Şi Umor

Noul trailer complet lansat de Dreamworks Animation, pentru continuarea How To Train Your Dragon 2, este plin de acţiune, ne dezvăluie o mare surpriză a filmului şi ne tachinează cu zeci de specii de dragoni noi.

Trailer Complet HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2: Combinaţia Potrivită De Acţiune Şi Umor

Având în vedere că primul film al francizei s-a concentrat mai mult pe construirea unei relaţii solide dintre un băiat și dragonul său, acest al doilea film din serie, subliniază oarecum, solidificarea legăturii lor.  În consecinţă, How To Train Your Dragon 2 se bazează pe ceea ce se întâmplă la cinci ani după primele evenimente, când Hiccup (Jay Baruchel) şi dragonul său Toothless, devin prieteni adevăraţi. Hiccup şi prietenul său neobişnuit, își petrec zilele zburând toată ziua într-o explorare continuă a lumii de dincolo de satul lor, o aventură în care descoperă ţinuturi noi.  Cu toate acestea, dușmani periculoşi apar sub diferite forme, dar în special unul din cei mai înfricoşători: Drago Bludvist (Djimon Hounsou), împreună cu armata sa de vânători de dragoni și mașinile lor de război.

Hiccup şi Toothless în How To Train Your Dragon 2

În același timp, eroul nostru și dragonul său, vor găsi un aliat de nădejde în noul caracter surpriză al filmului animat, Valka (Cate Blanchett), o fiinţă înstrăinată ce a petrecut ani de zile protejând dragonii.
Acest trailer complet, conţine exact raţia de umor și dramă pe care speram cu toţi că filmul animat o va oferi. Totuşi, am rămas puţin surprins și încurajat de faptul că acţiunea filmului este sprijinită mai mult de partea emoțională decât cea de comedie, chiar dacă glumele sunt destul de amuzante.
How To Train Your Dragon 2 beneficiază de vocile unor actori că Jay Baruchel, Kristen Wiig, Djimon Hounsou, Cate Blanchett, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller, Kristen Wiig, Kit Harrington și evident, Gerard Butler.

Poster How To Train Your Dragon 2

Cum Să Îţi Dresezi Dragonul 2 ​, scris şi regizat de acelaşi Dean DeBlois după un concept de Cressida Cowell, ajunge în cinematografele 3D şi cele normale începând cu data de 20 Iunie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.