Trailer STREET FIGHTER: Assassin’s Fist, Adaptarea Bazată Pe Seria De Jocuri Video, Ce A Devenit Serial

Filmul de scurt metraj live-action Street Fighter: Legacy, bazat pe jocul video cu acelaşi nume, a devenit serialul intitulat Assassin’s Fist şi va fi difuzat exclusiv online pe Youtube.

Trailer STREET FIGHTER: Assassin's Fist, Adaptarea Bazată Pe Seria De Jocuri Video, A Devenit Serial

Acum câțiva ani, cei de la Collider, au adus exclusiv online, premiera filmului de scurt metraj live-action Street Fighter Legacy, regizat de Joey Ansah. La acel moment, scopul regizorului a fost să dea un răspuns clar industriei de la Hollywood, despre cum se poate realiza o adaptare a unui joc video într-un film live-action despre lupte. Pe baza reacţiilor primite de la fani și a vizualizărilor de pe YouTube, filmul scurt a fost un hit. Pe baza acestui succes de termen scurt, regizorul Ansah și partenerul său, producătorul Jacqueline Quella, au achiziţionat drepturile caracterelor de la Capcom și au creat un serial numit Street Fighter: Assassin’s Fist. Serialul de acţiune format din 12 episoade, va avea premiera luna viitoare pe canalul youtube Machinima.

STREET FIGHTER: Assassin's FistSTREET FIGHTER: Assassin's Fist

Serialul este despre maturizarea celor două personaje iconice din jocul Street Fighter: Ken şi Ryu. Pe parcursul întregului serial, vom vedea cum personajele cunoscute din Street Fighter, fie că sunt din trecut, prezent său viitor, sunt interconectate. Ofertele de distribuţie ale serialului, au fost deja vândute în întreaga lume, iar la TV, serialul va apărea ca o mini serie de şase părţi. De asemenea, ediţiile Blu-ray şi DVD ale serialului, vor conţine scene suplimentare și vor avea mult conținut bonus. Chiar dacă serialul Street Fighter: Assassins Fist, va fi difuzat şi va debuta on-line, el a fost filmat şi produs ca şi o peliculă super-cinematografică, serialul conţinând bătălii la scară largă, sunet fantastic, acțiune de blockbuster, o coloană sonoră minunată și multă dramă.

STREET FIGHTER: Assassin's Fist
STREET FIGHTER: Assassin's Fist

Evident, serialul nu se adresează unui public atât de larg precum o superproducţie cu buget imens, ci este o peliculă pe care ori o placi, ori o urăşti. Dar oricum ar fi, există efecte speciale şi bucăţi de acţiune, pe care nu le-ai mai văzut niciodată.
De fapt chiar şi regizorul serialului a declarat că:
– „Oamenii vor veni să vadă acțiune şi vor primi mult mai mult de atât! Dar ceea ce va surprinde cel mai mult, este cât de intrigantă şi profundă este poveste personajelor principale. Veți fi obligaţi să priviţi cu alţi ochii franciza de jocuri Street Fighter.”

Poster STREET FIGHTER: Assassin's Fist

Joey Ansah, Christian Howard, Togo Igawa, Akira Koieyama, Mike Moh, Gaku Space, Shogen Hyunri, Hal Yamanouchi și Mark Killeen fac parte din distribuţia viitorului serial şi chiar dacă premiera serialului este stabilită pentru luna mai, data exactă a lansării serialului, urmează să fie confirmată în curând.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.