Noul Clip Din DAWN OF THE PLANET OF THE APES Prezintă Transformarea Actorilor În Maimuțe

Fi martorul unui minut de magie cinema, şi vezi transformarea actorilor din distribuţia filmului Dawn Of The Planet Of The Apes, în maimuțe, cu ajutorul tehnologiei motion-capture.

Noul Clip Din DAWN OF THE PLANET OF THE APES Prezintă Transformarea Actorilor În Maimuțe

Iar dacă încă nu te-ai întrebat, de ce nu a avut Andy Serkis (Caesar) cel puțin o nominalizare la Oscar, probabil acest nou clip, ar putea să te convingă că şi atunci când se foloseşte tehnologie asistată de calculator, în spatele fiecărui personaj, există şi un actor ce trebuie să facă o performanţă credibilă. Acest nou clip din spatele camerelor de filmat, arată că este nevoie de foarte multe expresii faciale pentru a genera pe calculator exteriorul maimuţelor. Iar dacă nu eşti impresionat de prestaţia actorilor din acest clip acest scurt, măcar vei afla numele principalelor primate din Dawn Of The Plane Of The Apes, iar ca bonus, poţi asculta tema principală a coloanei sonore compusă de Michael Giacchino.

Andy Serkis în costumul mo-cap, interpretându-l pe Caesar în Dawn Of The Planet Of The Apes
Actorii filmului în costumul mo-cap, din Dawn Of The Planet Of The Apes

Viitorul film Dawn Of The Planet Of The Apes este o continuare directă a producţiei originale din 2011 Rise Of The Planet Of The Apes, film în care un om de știință pe nume Will Rodman (James Franco) a contribuit din greșeală la prăbușirea civilizației, atunci când medicamentul său experimentale ALZ 113 ce trebuia să ajute bolnavii de Alzheimer, s-a dovedit a fi prea puternic pentru oameni și a fost răspândit în întreaga lume, după ce din neatenție a avut loc o scurgere în laboratorul său, accident ce a infectat și a ucis nenumărați oameni. De data aceasta, oameni se simt încolţiţi după ce primatele au evoluat şi se pregătesc de un conflict direct , toate astea pentru controlul total al planetei. Sau poate nu chiar pentru controlul total, atât cât pentru dominaţia supremă.

Poster Dawn Of The Planet Of The Apes

Dawn Of The Planet Of The Apes dispune în distribuţie de actori ca Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Enrique Murciano și Judy Greer, iar filmul va ajunge în cinematografele din România, pe 11 Iulie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.