Final De Sezon Măreţ Pentru Serialul ARROW: Canary Roy Şi Liga Asasinilor Vin În Ajutorul Lui OLVIER

Final De Sezon Măreţ Pentru Serialul ARROW: Canary, Roy Şi Liga Asasinilor, Vin În Ajutorul Lui OLVIER

Unul din cele mai bune seriale tv cu supereroi, Arrow, ajunge la finalul sezonului 2, cu un episod final în care vor apărea aliaţi ca Roy, Canary, Liga Asasinilor, Nyssa Al Ghul şi probabil chiar Flash.

Sezonul 2 al serialului ARROW, se încheie destul de crunt, având în vedere întâmplările din ultimele episoade, unde Slade, o omoară pe mama eroului principal şi amenință încă odată, că o să omoare o altă persoană din viața lui Oliver, astfel, obligându-l pe Oliver, să decidă dacă este un criminal sau un erou. În afara faptului că vom avea parte de câteva surprize plăcute, printre care şi revenirea actriţei Katrina Law (Spartacus: Blood and Sand) în rolul Nyssa Al Ghul, se pare că cei de la CW, pregătesc cu grijă şi intrarea în scenă a personajului Flash, cel ce va avea parte de propriul serial, ce va avea premier, în această toamnă pe CW.

Canaryl în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow
Nyssa Al Ghul în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow
Nyssa Al Ghul şi Isabel RochevNyssa Al Ghul şi Liga Asasinilor

În ultimul episod difuzat, am simțit efectiv cum oraşul chiar a luat foc în jurul echipei lui Oliver, iar la un moment dat, noi, ca şi spectatori și probabil şi Arrow ca şi personaj, a trebuit să ne întrebăm: Este oare Starling City atacat din cauza lui Oliver? Oare totul ar fi mai bine fără el? Ollie, a avut cu siguranță acel moment în care a enumerat toți oamenii pe care i-a dezamăgit, dar norocul lui de până acum, a fost sprijinul colegilor lui.

Felicity a intervenit încă o dată să-i amintească de tot binele pe care acesta l-a făcut pentru oraș. Lupta personală a lui Oliver (Arrow), a fost foarte bine tratată în acest sezon şi încă mă gândesc cu groază, că săptămâna viitoare, Arrow va aduce pe micile ecrane, unul din cele mai bune episoade de până acum. De fapt, nu doar atât, ci probabil şi unul din cele mai surprinzătoare din acest sezon, mai ales că Malcolm Merlyn (Dark Archer), nu va fi singurul membru surpriză ce va apărea în acest final de sezon. Oricare ar fi fost problemele personale ale lui Sara, ea nu a putut să rămână indiferentă atunci când a fost acceptată de către femeia din poliție, ce a spus că acțiunile ei: „au fost cel mai curajos lucru pe care le-am văzut-o vreodată”. Şi iată că Canary (Caity Lotz), se întoarce în oraș cu Nyssa Al Ghul (Katrina Law) și Liga Asasinilor. Sara a cerut ajutorul lor, pentru că „atunci când te lupți cu o armată, ai nevoie de o armată”.

Felicity este ostatica lui Slade în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow
Felicity este ostatica lui Slade în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow
Canary vs. Ravager în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow
John Diggle se confruntă cu Amanda Waller în ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arrow

Sinopsisul oficial al ultimului episod al sezonului 2, nu menţionează şi întoarcerea omului de știință Barry Allen aka The Flash, dar se pare că cei de la S.T.A.R. Labs, vor veni în ajutorul conflictului final, cu o surpriză mare. Oare să fie însuşi Flash?
Pe lângă toate surprizele din ultimul episod, îl vom mai vedea şi pe John Diggle, cel ce trebuie să se ocupe de Amanda Waller şi al ei proiect top secret Cadmus, ca urmare a dronei lansată de organizaţia secretă, pentru a distruge întreg oraşul aflat sub asediu.

Arrow, este clar un hit pentru cei de la CW și probabil cel mai bun spectacol al rețelei din ultimi ani, dar vă spun sincer, nu am pus mâna în viaţa mea pe o carte de benzi desenate cu Arrow, totuşi, acest serial, mă face să îndrăgesc personajul, tot mai mult.

Poster Arrow pentru finalul Sezonului 2

Arrow, Canary, Roy și Liga Asasinilor, trebuie să îl oprească pe Slade și armata sa de soldaţi Mirakuru, în ultimul episod al sezonului 2, intitulat UNTHINKABLE, ce va fi difuzat Miercuri, 14 Mai pe CW.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.