J.J. ABRAMS Lansează Primul Clip Video De Pe Platourile De Filmare STAR WARS: EPISODE VII

Regizorul J.J. Abrams, oferă fanilor șansa unică de a apărea în viitorul film Star Wars: Episodul VII, ne tachinează cu primele imagini de pe platourile de filmare şi ne explică de ce toată lumea poate deveni o „forță a schimbării”.

J.J. Abrams Lansează Primul Clip Video De Pe Platourile De Filmare STAR WARS: EPISODE VII

Mega producţia mult aşteptată, Star Wars: Episodul VII, se filmează în prezent în Abu Dhabi, iar regizorul J.J. Abrams şi-a răpit din timpul său preţios, pentru a face un filmuleţ interesant, oferind fanilor o șansă de a zbura la Londra, unde se filmează cea mai mare parte a filmului, pentru o vizită pe platourile de filmare, dar şi şansa unică de a face parte din distribuţia filmului și şansa de a obține un cameo. Dar, probabil, cel mai bun aspect al acestui concurs, este faptul că totul face parte dintr-un efort special de a realiza o operă de caritate numită „Forța Pentru Schimbare”. Puteţi face donații modeste, pentru șansa de a fi o figură în distribuţia noului film Star Wars Episode VII,  iar pentru că este un eveniment de caritate, sumele adunate vor ajunge în fondul de inovare a laboratoarelor UNICEF, laboratoare ce-i ajută pe copii din întreaga lume.

Star Wars and UNICEF: Force For Change

În plus, chiar dacă nu câștigati invitaţia pe platourile de filmare de la Pinewood Studios, sau nu vei ajunge să apari în Episodul VII, donația ta, ar putea să îţi aducă recompense interesante şi unice, precum tricouri, postere, busturi ale personajelor din Star Wars, săbii laser, cărţi, scriptul original al filmului semnat de regizor sau chiar o proiecţie privată în avanpremieră a filmului Star Wars Episode VII. Cu cât este mai mare nivelul de donație, cu atât mai multe surprize te aşteaptă. Poţi folosi acest link »» Star Wars Episode VII UNICEF Innovation Labs.
Pe lângă toate astea, iată că regizorul J.J. Abrams, ne oferă şi primele imagini senzaţionale de pe platourile de filmare, ba chiar o imagine clară cu una din creaturile ce bântuie străzile planetei Tatooine (sau cel puţin aşa credem). Având în vedere că Abrams este cel mai secretos regizor din industria cinema, această mişcare a sa, pare destul de uimitoare.

Fan Poster STAR WARS: EPISODE VII

Nimic nu poate extazia mai mult fanii, decât aceste imagini familiare, chiar dacă sunt de la distanţă şi chiar dacă sunt imagini despre agitaţia din spatele filmărilor principale. Iar eu, sunt foarte plăcut surprins de acest video realizat de J.J. Abrams. Sper să îşi păstreze acest obicei şi să ne încânte privirea cu cât mai multe imagini din spatele camerelor de filmat, ale unuia din cele mai anticipate filme recente: Star Wars Episode VII.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Cine ştie? Totuşi, dacă ar fi să speculăm, poate fi Tera Sinube? care a apărut în Clone Wars? Tera Sinube a fost un Cosian, de sex masculin, care a servit ca Maestru Jedi în anii din timpul Războiului Clonelor dintre Republica Galactică și Confederației de sisteme independente.
    O altă teorie a fanilor, este că creatura este un H'drachi, o creatură ce a fost văzuta doar în Universul Extins Star Wars.

  2. Cine-i creatura din clip? 🙂 Super fain, multumesc de updata, m-am inscris la concurs :)))) Daca nu ziceai unde se poate fara donatie, nu gaseam ahahahahah 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.