În Primul Clip Din Filmul Sci-Fi JUPITER ASCENDING, Channing Tatum Poartă Cizme Antigravitaţionale

Ambițioasa aventură SF Jupiter Ascending, a fraţilor Wachowski, prezintă astăzi primul clip al filmului în care personajul lui Channing Tatum, ne explică cum funcţionează perechea de cizme super-sofisticate, ce sfidează gravitaţia.

În Primul Clip Din Filmul Sci-Fi JUPITER ASCENDING, Channing Tatum Poartă Pantofi Antigravitaţionali

Creatorii trilogiei Matrix, revin în cinematografele din întreaga lume şi în inimile fanilor, cu o epopee SF, ce promite că ne va lăsa cu gura căscată. Iar dacă ai văzut cele două trailere lansate online până acum, cu siguranţă şti despre ce vorbesc. Chiar dacă subiectul noului film, pare destul de dificil de pătruns la prima vedere, cei doi regizori, au demarat această producţie science-fiction, având în minte realizarea unui film cu veleităţi epopeice, prima aventură spaţială ce face parte dintr-o viitoare trilogie. Jupiter Ascending, are în centrul atenţiei, o eroină mai puţin obişnuită pe nume Jupiter Jones (Mila Kunis), o rusoaică proaspăt imigrată în SUA, o fiinţă umilă ce duce o existenţă destul de modestă, spălând toaletele. Ea nu ştie că combinaţia ei genetică, este perfect identică cu cea a Reginei Universului.  În această lume creată de cei doi Wachowski, fiinţele sunt foarte evoluate, toate având ADN uman îmbunătăţit, fapt ce oferă fiecărui individ, o caracteristici genetică unică.

Channing Tatum şi Mila Kunis sfidează gravitaţia în Jupiter Scending

Astfel, un fost militar pe nume Caine (Channing Tatum), ce a devenit un hibrid îmbunătăţit, devine un feroce vânător de recompense. El este trimis să o urmărească pe femeia de serviciu considerată următoare moştenitoare a întregului univers cunoscut, însă neprevăzutul îi face pe cei doi să se îndrăgostească, în timp ce Jupiter, începe să înţeleagă soarta ce o aşteaptă, atunci când semnătura ei genetică o plasează ca următoarea în linie pentru o moștenire extraordinară, care ar putea modifica echilibrul întregului univers.
Iar după acţiunea fantastică din primele două trailere ale filmului, iată că acest prim clip, debutează cu o scenă destul de liniștită. O scenă în care personajul lui Channing Tatum, explică modul în care funcţionează încălţămintea sa high-tech, înainte ca cei doi să urce la bordul unei nave spațiale invizibile.  Jupiter Ascending, oferă încă de pe acum, multă originalitate în concepţie, îndrăzneală în cadre fermecătoare şi un concept al unei civilizaţii extraordinare, mult mai superioare decât a noastră. Sunt mai mult decât sigur că, odată ce publicul va fi familiarizat cu universul creat de cei doi fraţi, povestea SF a filmului va fi mai mult decât un succes.

Poster Jupiter Ascending

În film mai joacă, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.
Jupiter Ascending este programat pentru lansare în România în 2D , 3D și IMAX 3D, pe 18 Iulie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.