Multe Elemente Supranaturale În Primul Trailer Pentru Serialul TV CONSTANTINE

NBC a lansat primul trailer pentru serialul Constantine, adaptarea seriei de benzi desenate Hellblazer, în care personajul principal patrulează graniţa dintre rai şi iad şi are capacitatea de a recunoaşte îngerii şi demonii ce umblă pe pământ.

Multe Elemente Supranaturale În Primul Trailer Pentru Serialul TV CONSTANTINE

Poate vă mai amintiţi că anul trecut, vorbeam pe scurt, despre o viitoare adaptare a poveştii din filmul Constantine (2005) într-un serial tv. Avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves și fiind regizat de Francis Lawrence, filmul original din 2005, a transpus pe marele ecran povestea Hellblazer, a celor de la DC Comics, transformând-o radical în povestea unui detectiv plin de talente oculte, un erou care detesta însăşi ideea de eroism, un fel de Neo din Matrix cu cancer pulmonar, ce îl avea ca şi partener pe Shia LeBeouf. De fapt, lumea lui Constantinecare a apărut pentru prima dată ca un personaj secundar în Swamp Thing – ar merita o altă adaptare live-action, dar după recepția slabă a primei ecranizări, toate discuţiile despre o posibilă continuare sau o altă adaptare, s-au oprit.

Matt Ryan este John Constantine

Asta până în toamna anului trecut, când cei de la NBC au făcut un angajament ferm pentru un scenariu bazat pe materialul original din cartea de benzi desenate.  Iată că cei de la NBC, au lansat primul trailer pentru serialul Constantine, adaptare a seriei de benzi desenate Hellblazer de la DC Comics. Acesta nouă adaptare, îl prezintă pe personajul interpretat de Matt Ryan, ca fiind un detectiv specializat în evenimente supranaturale, un detectiv cam ciudat, care protejează lumea de forțele întunecate. Având sufletul deja condamnat, el decide să iasă din această viața de binefăcător al omenirii, dar atunci când fiica unuia din cei mai vechi prieteni ai săi, interpretată de Lucy Griffiths, este vizitată de demoni, el decide să colaboreze cu ea și împreună, să înceapă o vânătoare de demoni. Împreună trebuie să găsească demonii ce amenință lumea noastră, pentru ai trimite înapoi unde le este locul. Cine știe, poate că există totuşi speranță pentru sufletul lui Constantine.

Lucy Griffiths este Liv în serialul Constantine

Pe baza acestui sinopsis standard, unu sinopsis ce seamănă extrem de mult cu seria de benzi desenate şi probabil chiar şi cu adaptarea în care rolul principal era interpretat de Keanu Reeves, serialul celor de la NBC, pare a amesteca elementele supranaturale cu unele tentative de umor blajin, făcându-l un serial destul de interesant, ce probabil va trebui urmărit din toamnă. Iar dacă îţi plac confruntările dintre forţe oculte şi ai câteodată înclinaţii spre filme horror, atunci serialul Constantine, este ceva ce va fi pe placul tău.  Neil Marshall (The Descent), a regizat episodul pilot iar Daniel Cerone (The Mentalist) servește ca producător executiv alături de David S. Goyer.

Poster Constantine

Distribuţia serialului mai conţine actori că Harold Perrineau și Charles Halford.
Constantine va debuta pe NBC, în această toamnă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.