În Primul Trailer Pentru THE EQUALIZER, DENZEL WASHINGTON Anihilează Mafia Rusească

În Primul Trailer Pentru THE EQUALIZER, DENZEL WASHINGTON Anihilează Mafia Rusească

Personajul lui Denzel Washington din filmul The Equalizer, este un fost membru al trupelor comando, iar în primul trailer al filmului de acţiune regizat de Antoine Fuqua, el nimiceşte o grămadă de gangsteri şi cotonogeşte orice infractor dubios.

Iată că cei de la Sony, au lansat primul trailer pentru filmul de acţiune The Equalizer, adaptarea serialului de televiziune cu acelaşi nume din 1980. Filmul ai reuneşte din nou pe Denzel Washington şi pe regizorul producţiei Training Day, Antoine Fuqua. Denzel Washington joacă rolul lui McCall, un fost membru al trupelor comando Black Ops, ce și-a înscenat moartea pentru a trăi o viață liniștită în oraşul Boston. Dar, atunci când el iese din retragerea autoimpusă pentru a salva o tânără pe nume Teri (Chloë Grace Moretz), el se trezește față în față cu nişte gangsteri ruși, ultra violenţi.

Denzel Washington în The Equalizer
Denzel Washington în The Equalizer

În timp ce McCall începe să se confrunte cu mafioţii ruşi, dorinţa lui de a face dreptate, se trezeşte în interior şi începe să servească răzbunare pentru cei brutalizaţi şi neajutorați. Dacă cineva are o problemă şi şansa este împotriva lor, trebuie doar să îl găsească pe McCall. El va ajuta pe toată lumea aflată în primejdie. El este Egalizatorul.
Din câte se pare, The Equalizer, s-a comportat incredibil de bine la proiecţiile de testare, iar cei de la Sony, pregătesc deja o continuare, în speranța că acest film va deveni un hit. Și dacă e să ne bazăm pe cadrele din acest prim trailer, în care Denzel bate pe toată lumea, cred că studioul va avea un film câștigător.

Poster The Equalizer

În film mai joacă Melissa Leo, Chloë Grace Moretz, Martin Csokas, Haley Bennett, David Harbour și Bill Pullman. The Equalizer, va ajunge în cinematografe de abia pe 26 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.