tdfn-ro-reboot-franciza-stargate-

Este Oficial: ROLAND EMMERICH Va Realiza Şi Va Regiza O Nouă Trilogie STARGATE

Regizorul Roland Emmerich şi vechiul său colaborator Dean Devlin, s-au hotărât oficial, să conceapă şi să realizeze o trilogie, pentru una din cele mai populare francize SF, bazate pe faimosul lor film din 1994: STARGATE.

Chiar dacă este ciudat ca un regizor să realizeze un remake al propriului film, ştirea este o veste bună pentru fanii filmului şi al serialului Stargate. Filmul SF Stargate, lansat în 1994, a fost un fenomen la nivel mondial, iar la momentul lansării sale oficiale, filmul a stabilit recordul pentru cele mai mari încasări de week-end, având încasări de aproape 200 de milioane de dolari la box-office. Cei de la MGM și Warner Bros, au anunțat astăzi oficial, că vor face echipă cu Roland Emmerich și Dean Devlin, pentru a crea o trilogie cu totul nouă, bazată pe mult prea iubitul film sci-fi Stargate, una dintre cele mai mari titluri din librăria MGM. Roland Emmerich, care a regizat și co-scris filmul original, este deja oficial la bordul regiei, iar Dean Devlin, este evident producătorul viitoarelor filme StarGate.

Stargate 1994

Teoretic, nu este o mare surpriză că filmul Stargate, este refăcut. În primul rând, Roland Emmerich, ne tachinează cu acest lucru, de vreo câteva luni. În al doilea rând, este o franciză solidă cu un subiect controversat şi intrigant, ce are la bază chiar filmul cu care a început totul. Cu toate acestea, faptul că Emmerich îs va reface propriul film, pare o nebunie încă din start. Filmul original, din 1994, a generat ulterior producția a trei seriale și a două filme lansate direct pe DVD, ce au făcut multă vâlvă în comunităţile consumatorilor de filme SF, probabil din cauza scenariilor diferite, ce au diversificat ideea de bază a filmului din 1994, ce a fost un sci-fi, destul de bun. Emmerich a realizat în filmul original, o aventură SF ce avea o premisă bună, şi chiar dacă povestea creată de el şi Dean Devlin sună bine în idee, realizarea şi execuţia filmului, a lăsat puţin de dorit. Poate tocmai de aceea, premisa a fost mult mai bine primită ca o franciză TV și poate, tocmai acesta este motivul pentru care MGM, vrea să realizeze o nouă trilogie.

Stargate 1994

Totuşi, mă întreb pe bună dreptate, când are de gând Roland Emmerich să regizeze şi acest film? El a început de curând filmările pentru producţia Stonewall, iar la sfârşitul anului, are programată începerea producţiei pentru Ziua Independenței 2, ce are deja stabilită o dată de lansare pentru 2016. Comunicatul de presă ce anunţa relansarea filmului StarGate, într-o nouă trilogie, menţionează că regizorul ar putea filma Ziua Independenței 2 şi 3 simultan. Deci, ar trebui să credem că noul Stargate, va ajunge în cinematografe prin 2020? Să zicem că aşa va fi, atunci de ce să faci anunțul oficial tocmai acum, cu şase ani înainte? Desigur, între timp se pot schimba multe. Totuşi, programul încărcat al regizorului, pare o nebunie ce trebuie urmărită cu mult interes.

Poster Stargate 1994

„Universul Stargate ne lipsește mult și abia așteptăm să inventăm noi aventuri pentru această viitoare trilogie. Această poveste este una foarte apropiată de inimile noastre, iar faptul că vom reveni în lumea fantastică din Stargate, este și cum am fi regăsit un copil ce a dispărut de multă vreme”, a declarat regizorul Roland Emmerich.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.