TOM CRUISE Repetă Aceeaşi Zi În Noul Trailer Extins Pentru Filmul Sci-Fi EDGE OF TOMORROW

TOM CRUISE Repetă Aceeaşi Zi În Noul Trailer Extins Pentru Filmul Sci-Fi EDGE OF TOMORROW

În noul trailer internaţional extins al filmului sci-fi Edge Of Tomorrow, Tom Cruise rămâne blocat într-o buclă temporală ce îl forţează să repete zilnic aceeaşi luptă brutală cu invadatorii extratereştri.

Regizorul Doug Liman, pare să fi realizat un film SF intens și palpitant, cu o premisă atractivă atât pentru fanii genului, cât şi pentru ceilalţi spectatori. Deși există o mulțime de efecte speciale, estetica cadrelor pe care regizorul le-a realizat pentru Edge Of Tomorrow, au un caracter pământean și destul de realist. Iar pe lângă faptul că este un film sci-fi plin de acţiune şi efecte speciale fantastice, Edge Of Tomorrow, aduce în prim plan o interpretare de zile mari pentru Emily Blunt, un personaj feminin puternic înconjurat de un mister fermecător, ce va lupta cot la cot cu personajul principal al filmului.

Tom Cruis şi Emily Blunt încearcă să oprească invazia extratereştrilor în filmul sci-fi Edge Of Tomorrow

În noul film al său, Tom Cruise joacă rolul lui Bill Cage, un proaspăt recrut ce este aruncat în lupta împotriva unei forțe extraterestre ce invadează pământul, fără a avea experienţă de luptă reală. El este ucis de către fiinţele de pe altă planetă, în primele momente ale confruntării. Dar, în mod inexplicabil, nu rămâne mort şi se trezeşte în aceeaşi dimineață fatală dinaintea luptei, retrăind aceleaşi momente groaznice ale morţii sale şi a luptei brutale, din nou şi din nou. În timp ce totul se repetă, Cage îşi dă seama că contactul fizic direct ce l-a avut cu un extraterestru, l-a aruncat într-o buclă temporală, condamnându-l să retrăiască aceeaşi zi şi aceeaşi luptă la nesfârşit. Insă, pe măsură ce aceeaşi scenă se repetă, Cage devine tot mai dur, mai inteligent şi mai capabil să atace inamicul cu mai multă tenacitate.

Tom Cruis şi Emily Blunt în filmul sci-fi Edge Of Tomorrow

El începe să se antreneze cu o luptătoare a Forţelor Speciale pe nume Rita Vrataski (Emily Blunt), cea care a omorât mai mulţi extratereştri decât oricine altcineva pe Terra. Cu ajutorul lui Rita, el speră că abilităţile pe care le-a dobândit, îl vor ajuta să supraviețuiască zilei fatidice, iar pe măsură ce Cage şi Rita continuă să lupte împotriva invadatorilor, fiecare bătălie repetată oferă o şansă de a afla cheia anihilării rasei cotropitoare şi eventual, de a salva Pământul de la un dezastru. Iată că acțiunea epică din noul trailer extins, demonstrează încă odată, de ce producţia Edge Of Tomorrow, este una din cele mai anticipate filme ale acestui an. Acţiunea ce pare continuă, nu dezamăgeşte cu absolut nimic, iar premisa filmului, pare mult mai complicată decât am avut noi impresia după vizionarea primelor trailere.

Poster Edge Of Tomorrow

Filmul regizat de Doug Liman şi scris de Christopher McQuarrie, mai are în distribuţie actori ca Bill Paxton, Lara Pulver și Jeremy Piven.
Edge Of Tomorrow, va ajunge în cinematografe pe 6 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.