Trailer Complet Pentru DAWN OF THE PLANET OF THE APES: Începe Războiul Pentru Supremaţie

Noul trailer complet pentru Dawn Of The Planet Of The Apes, este menit să ne explice motivele pentru care primatele au început un război necruţător cu omenirea, pentru a stabili rasa ce va domina planeta noastră.

Trailer Complet Pentru DAWN OF THE PLANET OF THE APES: Începe Războiul Pentru Supremaţie

Primul trailer pe care l-am văzut pentru Dawn Of The Planets Of The Apes, a fost destul de promițător, mai ales că toată acţiunea se bazează pe tensiunea amenințătoare ce o creează conflictul dintre maimuţe şi oamenii supravietuitori ai virusului raspandit in prima parte a francizei.
Totuşi, cele două trailere anterioare nu dezvăluiau prea multe despre motivele războiul dintre cele două rase. Iată că în cele din urmă, cei de la Fox au dezvăluit un nou trailer, de data aceasta mult mai complet şi mai explicativ. Acesta stabilește o mulțime de lucruri despre complotul filmelor, dar mai ales, spune povestea din perspectiva primatelor, arătându-ne că ele au păstrat pacea în ultimii patru ani, dar că conflictul mondial, a fost început de către oameni.

Jason Clarke încearcă să negocieze cu maimuţele în Dawn Of The Planet Of The Apes

Andy Serkis, face o treabă minunată în costumul sau mo-cap în rolul lui Cezar, liderul maimuţelor, în timp ce Jason Clarke, Keri Russell și Gary Oldman joacă memorabil, rolurile unor oamenii ce influenţează soarta conflictului.
Ceea ce a fost remarcabil la primul film al francizei, Rise Of Planet Of The Apes și probabil ceea ce pare interesant şi la această continuare, este modul în care acestea sunt în măsură să trezească simpatie pentru maimuţe. Chiar dacă știm că ascensiunea lor înseamnă căderea omenirii, e greu să nu simți ceva pentru Cezar și gașca lui de maimuţe, care se pare că, vor doar să fie lăsaţi în pace. Pe de altă parte, este destul de greu să dăm vina pe oameni, doar pentru că sunt neîncrezători şi furioşi. Cei de la Fox, au fost destul de atenţi până în prezent să nu dezvăluie prea multe din această continuare, dar ceea ce am văzut până acum, pare destul de promițător. În noul trailer, şi sunt sigur că şi în filmul final, există o mulţime de acțiune, dar și emoție, ce se învârte în jurul poveştii complicate, iar puterea emoțională din centrul atenţiei, diferenţiază acest film, de alte francize de succes.

Poster Dawn Of The Planet Of The Apes

Dawn Of the Planet Of the Apes va ajunge în cinematografe de pe data de 29 iulie.
În film mai joacă şi Toby Kebbel, Kodi Smit – McPhee și Judy Greer.
Mai jos, am adăugat şi un trailer internaţional, ce este în principiu la fel, doar că are câteva cadre în plus faţă de cel normal.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.