GUARDIANS OF THE GALAXY: Trailer Nou Complet Plin De Mega Acţiune Şi Super Aventură În Spaţiu

Marvel a lansat un nou trailer internaţional complet pentru mega producţia Gardienii Galaxiei, trailer ce oferă mult umor, acţiune din plin, un nou univers de explorat şi detalii picante despre povestea filmului.

GUARDIANS OF THE GALAXY Are Un Trailer Nou Complet Plin De Mega Acţiune Şi Super Aventură În Spaţiu

În timp ce, oricum eram deja foarte convins de materialele promoţionale ale filmului, aventura intergalactică a regizorul James Gunn, vine cu un nou trailer ce va încânta cinefili peste măsură. Iar dacă până acum, nu ai fost convins că Guardians Of The Galaxy, va fi un nou hit marca Marvel, atunci, te vei convinge cu siguranţă după vizionarea noului trailer. Studioul ce ne-a adus francize globale precum Iron Man, Thor, Captain America și The Avengers, scoate la iveală cu o nouă aventură spaţială incredibilă, ce nu poate da greş. Soarta a 12 miliarde de oameni, se bazează pe acţiunile unui hoț, a doi bătăuși, a unui asasin și a unui maniac, în Gardienii Galaxiei, film ce este de fapt, o ecranizare bazată în mare parte pe subiectul unor benzi desenate şi o aventură spațială epică, cu care cei de la compania Marvel, îşi extind universul cinematic, în cosmos.

Chris Pratt este StarLord în Gardienii Galaxiei

Guardians Of The Galaxy îl are în rolul principal pe Peter Quill, un aventurier spaţial ce se trezeşte ţinta unei periculoase vânătoare de recompense, după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea sa de a dejuca planurile lui Ronan Acuzatorul (Lee Pace), personajul negativ ce ameninţă soarta întregului univers, îl forţează pe Peter, să formeze o alianţă cu invincibilul Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi ratonul Rocket. Dar atunci când el descoperă adevărata putere a globului şi ameninţarea pe care acesta o reprezintă, trebuie să îndrume trupa neobişnuită de supereroi, în direcţia potrivită pentru a putea salva întreg universul de la un dezastru.

Poster Guardians Of The Galaxy: Gamora (Zoe Saldana)

Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, și Benicio del Toro fac parte din distribuţia filmului scris şi regizat de James Gunn. Guardians Of The Galaxy prezentat de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, are stabilită data de lansare pentru 1 August 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.