LUPITA NYONG’O Și GWENDOLINE CHRISTIE Se Alatură Oficial Distribuţiei STAR WARS: EPISODE VII

Distribuţia feminină din Star Wars Episode VII, adăugă oficial, două nume cunoscute: câștigătoarea unui Oscar, actriţa Lupita Nyong’o și războinica din Game Of Thrones, Gwendoline Christie, alias Brienne de Tarth.

LUPITA NYONG'O Și GWENDOLINE CHRISTIE Se Alatură Oficial Distribuţiei STAR WARS: EPISODE VII

Iată că zvonurile ce circulau prin lună martie, s-au adeverit până la urmă, cel puţin în ceea ce o priveşte pe câştigătoarea oscarului pentru rolul secundar din 12 Years a Slave, Lupita Nyong’o. Iar cei care s-au supărat că distribuţia filmului Star Wars Episodul VII, nu a inclus mai multe femei, pot respira uşuraţi. Lupita Nyong’o și Gwendoline Christie (Game of Thrones) tocmai au cooptate în distribuţia următoarei aventuri din Star Wars, deşi, deocamdată, nu se ştie rolurile pe care aceste două actriţe îl vor deţine în Episode VII.

Lupita Nyong'o

Apariţia în Star Wars Episode VII, a lui Nyong’o, nu este o surpriză, mai ales că zvonurile de la începutul anului, o plasau indubitabil într-un rol din Episode VII, acest lucru fiind explicat prin lipsa unor proiecte concrete, imediat după câştigarea Oscarului.
În schimb, Gwendoline Christie, este o surpriză plăcută, mai ales că în ultima vreme, a devenit una dintre cele mai populare personaje din serialul Game Of Thrones și va fi apărea în The Hunger Games: Mockingjay, prima parte, film ce ajunge în cinematografe, prin luna noiembrie. Să sperăm că cariera ei pe marele ecran, nu îl va încuraja pe autorul George RR Martin, să omoare brusc personajul Brienne De Tarth.

Gwendoline Christie

-„Suntem foarte încântaţi să o avem pe Lupita și Gwendoline în distribuţia pentru Episodul VII”, spune preşedintele Lucasfilm Kathleen Kennedy.
-„Este foarte palpitant să vedem cum se va dezlănţui un asemenea ansamblu extraordinar de talente, în următorul film Star Wars.”
Cele două actriţe, se alătura actorilor Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max Von Sydow, Kenny Baker, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Harrison Ford, Mark Hamill și Carrie Fisher.

Star Wars: Episode VII

Star Wars Episode VII, a început deja filmările în Marea Britanie la Pinewood Studios și în deșertul din Abu Dhabi. J.J. Abrams este cel ce conduce această mega producţie, după un scenariu conceput de Lawrence Kasdan și Abrams. Kathleen Kennedy, Abrams și Bryan Burk produc filmul, iar John Williams revine în calitate de compozitor. Filmul va ajunge în cinematografele din jurul lumii, pe 18 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.