RESIDENT EVIL 6, Este Temporar Intitulat THE FINAL CHAPTER Şi Va Fi Ultimul Film Al Seriei

La doisprezece ani de la lansarea primului film, franciza Resident Evil ar putea ajunge la un final, cu ultimul film întitulat The Final Chapter.

RESIDENT EVIL 6 Este Temporar Intitulat THE FINAL CHAPTER Şi Este Ultimul Film Al Seriei

Deși sunteți fără îndoială conștienți de existența seriei de filme Resident Evil, ceea ce poate nu știți este că franciza, care are loc în urma unei apocalipse zombi și urmează personajul interpretat de Milla Jovovich pe nume Alice, este de fapt, una dintre cele mai de succes adaptări ale unui joc video, făcute vreodată. După lansarea primului film din 2002, următoarele trei continuări au avut parte de încasări mult mai mari decât predecesoarele lor, ajungând la aproape 300 de milioane de dolari pentru Resident Evil: Afterlife. Deși ultima producţie a francizei, Resident Evil: Retribution, a scăzut în încasări cu aproximativ 50 milioane de dolari faţă de Afterlife, filmul s-a clasat pe un loc fruntaş, cu impresionanta sumă de 240 milioane dolari, în întreaga lume. Fanii francizei au fost foarte dornici să afle informații cu privire la următorul film, inclusiv dacă acesta ar putea fi ultimul din serie. Iată că cei de la Collider, ne aduc câteva actualizări revelatoare despre Resident Evil 6, direct de la regizorul francizei, Paul WS Anderson.

Milla Jovovich în Resident Evil: Retribution

Într-un interviu recent cu creatorul seriei Paul WS Anderson, el a dezvăluit că este în prezent implicat în conceperea scenariului pentru Resident Evil 6, care este intitulat provizoriu Resident Evil: The Final Capitolul. Ei da, din câte se pare, seria de filme ajunge într-adevăr la final.
Deși au existat anterior zvonuri că Resident Evil 6 va fi gata pentru lansare în acest an, este evident acum că producția nici măcar nu a început, mai ales că Paul WS. Anderson a declarat că este în prezent implicat în procesul de creaţie a scenariului și a dezvăluit că titlul de lucru al filmului este RESIDENT EVIL 6: THE FINAL CHAPTER:
„Resident Evil: The Final Chapter este titlul de lucru. Acesta ar putea fi şi titlul oficial, dar ăsta e titlul ce l-am scris pe prima pagină a scenariului meu.”

Milla Jovovich în Resident Evil: Retribution

Regizorul a mai declarat că nu s-a stabilit încă o dată de pornire a producție:
-„Nu există stabilită nici o dată pentru începerea filmărilor, încă. Cred că suntem în așteptare până când vom avea un prim proiect de scenariu, ca să avem un punct de start.”
În ceea ce privește data de lansare, care este aparent dependentă de scenariu, regizorul a mai declarat:
-„Nu știu când va ajunge în cinematografe, depinde de cât de repede scriu, cred. Nu există nici o dată stabilită încă, dar sperăm că vom avea un comunicat oficial în curând.”
Deşi, multă lume avea încă dubii, iată că titlul filmului pare să sugereze că acest film Resident Evil, va încheia aventura lui Alice din seria de filme. Anderson, nu a vrut să dezvăluie detalii despre complot, dar a confirmat că a scris scenariul cu gândul de a filma în 3D.

Alice împotriva lumii: Resident Evil

Primul film al francizei Resident Evil, cu Milla Jovovich în rol principal, au trecut aproximativ 12 ani, iar dacă in tot acest timp ai fost un fan fidel al francizei, fi pe fază pentru alte detalii despre Resident Evil 6: The Final Chapter.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.