Sony Dezvoltă Un Film Despre CĂPITANUL NEMO După Un Scenariu De Alfred Gough şi Miles Millar

Sony Dezvoltă Un Film Despre CĂPITANUL NEMO După Un Scenariu De Alfred Gough şi Miles Millar

Căpitanul Nemo, binecunoscutul personaj misterios creat de Jules Verne în 20.000 De Leghe Sub Mare, este gata să revină în cinematografe, cu tehnologie modernă şi aventuri pe măsura faimei lui.

Oficialii de la Sony/Columbia, sunt gata să îl modernizeze pe Căpitanul Nemo şi vor să îl aducă mai aproape de publicul ce nu cunoaşte adevărata poveste a personajului misterios din 20.000 De Leghe Sub Mare. Cei de la Sony, tocmai au achiziţionat un scenariu conceput de Alfred Gough şi Miles Millar, cei doi scenarişti ce au lucrat şi la serialul Smallville sau la Spider-Man 2.

Conform relatărilor, cei doi scriitori, au prezentat o nouă versiune a personajului clasic a lui Jules Verne, un genial om de ştiinţă, plin de resurse financiare, a cărui vis este să pătrundă în adâncul oceanului, în submarinul său extravagant şi formidabil, Nautilus.

Nautilus în The League Of Extraordinary Gentelmen (2003)

Alte detalii despre complotul viitorului film, nu sunt disponibile în acest moment, dar este suficient să spunem că duoul de scenarişti, vor servi şi pe post de producători executivi ai filmului, alături de Joe Roth și Palak Patel.

Poate că Sony va avea mai mult noroc să obţină o altă versiune a ecranizării parţiale a poveştii din 20.000 De Leghe Sub Mare, devreme ce Disney, s-a luptat din greu să păstreze un regizor atașat la proiectul pe care – după 5 ani – încă speră să îl pună în practică.

Concept modern pentru Nautilus

După ce regizorul McG, a părăsit producţia, în urmă cu mai mult de patru ani, cei de la Disney, au rămas și fără David Fincher, regizorul ce a părăsit proiectul mai recent, din cauza unor probleme de buget.

Totuşi, trebuie să admit, în ciuda faptului că filmul The League of Extraordinary Gentlemen din 2003 – unde l-am văzut ultima oară pe căpitan – nu a avut succesul scontat, a adus o versiune modernă, destul de interesantă a Căpitanului Nemo.

Concept modern pentru Căpitanul Nemo şi Nautilus

Iar aducerea unui personaj clasic, în vremuri mai moderne, a stârnit interes, întotdeauna.
Publicul a fost curios ce costume noi se realizează, ce decoruri futuriste vom vedea, dar mai ales, în acest caz particular, ce formă futuristă va avea celebrul submarin, Nautilus.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.