The-Expendables-3-Trailer

THE EXPENDABLES 3: Primul Trailer Extins Al Super Filmului De Acţiune

O tonă de explozii, multe arme, cascadorii sofisticate şi ceva umor, te aşteaptă în noul trailer extins al producţiei mult anticipate The Expendables 3, ce mai dezvăluie puţin din complotul filmului.

Deşi există o grămadă de filme ce sunt serioase şi foarte nuanțate în această vară, uneori nu vrei decât să te opreşti din ceea ce faci pentru câteva ore și să te uiţi la o peliculă ce nu solicită prea mult materia cenuşie, mai ales dacă acel film e plin de celebrităţi, o tonă de explozii, multe arme şi cascadorii sofisticate. Cam aşa stau lucrurile şi în cazul mega producţiei The Expendables 3, care vine cu cea mai recentă pre-vizualizare, sub forma unui clip extins. Aventura zgomotoasă ce implică exagerat de multe arme, explozii scumpe, cascadorii ce sfidează gravitația, motociclete, tancuri, elicoptere, are tot ce ne-am aştepta de la un film The Expendables.

Jason Statham şi Wesley Snipes în The Expendables 3

În acest punct, nu ştiu câte de multe au mai rămas de zis despre The Expendables 3, mai ales că, cu acest clip extins, începem să înţeleg şi o parte a complotului, ce implică o anumită istorie comună a celor doi protagonişti principali. Pe de o parte, trupa condusă de Barney (Sylvester Stallone), împotriva personajul negativ, jucat de Mel Gibson. Dar cred că cea mai mare parte a scenariului, este o scuză pentru a îngrămădii cât mai multe staruri pe metrul pătrat și cât mai multe explozii posibile într-un film de lung metraj. Nu că ne-am plânge de acest lucru. Ţinând cont de faptul că toată distribuţia este bine pompată să ne aducă un film de acțiune cum nu s-a mai văzut până acum, noul trailer The Expendables 3, pune în evidenţă exact ceea ce este esențial: multă acţiune presărată cu umor.

Trupă de şoc din The Expendables 3 în acţiune

Iar dacă primul film The Expendables, a strâns o distribuţie impresionantă, doi ani mai târziu The Expendables 2, a mai adăugat câteva nume importante pe afiş, nume ca Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme. În timp ce The Expendables 3, aduce şi câţiva tinerei în centrul atenţiei şi chiar dacă tagline-ul trailerelor spune că este „ultima dată” când vom vedea o asemenea distribuţie, am probleme serioase să cred că acest film va fi chiar ultimul din această franciză. Totuşi, acest nou trailer acordă mai multă atenție noilor veniţi în franciza, actori ca Wesley Snipes, Antonio Banderas, Kelsey Grammer, și Mel Gibson. În The Expendables 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei, se vor înfrunta față în față cu Conrad Stonebanks (Mel Gibson), cel care a fondat grupul de mercenari, în urmă cu mai mulţi ani. Stonebanks a devenit ulterior un comerciant de arme nemilos și un tip pe care Barney a fost obligat să-l omoare. Sau cel puţin așa a crezut el. Stonebanks, care a scăpat de moarte, este pus acum pe răzbunare, iar misiunea lui principală este să extermine echipa Expendables.

Jason Statham, Sylvester Stallone şi Mel Gibson în Posterul THe Expendables 3

Filmul aduce pe marile ecrane nume ca, Sylvester Stallone, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Antonio Banderas, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz și Glen Powell.
The Expendables 3 ajunge în cinematografe pe 15 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.