tdfn-ro-dawn-of-the-planet-of-the-apes-trailer

Trailer Final Pentru DAWN OF THE PLANET OF THE APES: Începutul Prăbușirii Civilizației

Un complot subtil, scornit de indivizi din comunitatea maimuţelor, porneşte războiul direct dintre omenire şi primate, în trailerul final pentru continuarea Dawn Of The Planet Of The Apes.

În mai puțin de o lună până, vom reveni în lumea maimutelor, o lume remodelată în mod dramatic, un loc ce ipotetic vorbind, ar putea deveni pe viitor, Planeta Maimuţelor, iar cei de la Fox, au lansat ultimul trailer extins, pentru Dawn Of The Planet Of The Apes. Jumătate din acest trailer, se bazează pe explicaţii subtile ale conflictului ce ia amploare între primate şi oameni, conflict în care umanitatea pare să piardă controlul asupra planetei. Absolut tot ce ne-au arătat cei de la Fox, până în prezent, arată grozav de bine. Continuarea, are loc la 10 ani după evenimentele din primul film și îl plasează pe Cezar (Andy Serkis), în fruntea unei comunităţi de maimuţe, unde el încearcă să îşi afirme dominația, în timp ce o mică colonie umană din San Francisco, se luptă să supravieţuiască.
Jason Clarke şi Andy Serkis (Cezar) în Dawn Of The Planet Of The Apes. Începutul prăbușirii civilizației în Dawn Of The Planet Of The ApesTrailer Final Pentru DAWN OF THE PLANET OF THE APES: Începutul Prăbușiri Civilizației
Lucrurile devin mai interesante, atunci când războiul despre care Cezar vorbește în discursul său în mod constant, explodează. O mulțime de imagini din trailer, le-am mai văzut şi în trailerele anterioare, dar, dacă aveai impresia că Cezar, este probabil cel mai mare personaj negativ al filmului, acest trailer extins, ar putea să îţi schimbe părerea. Din câte se pare, există un complot subtil, chiar şi împotriva lui Cezar, iar în interiorul comunităţii de primate, există răzvrătiţi, ce ar face orice pentru a porni războiul cu omenirea. Personal, m-am bucurat mult de primul film, Rise Of The Planet Of The Apes și sunt super încântat să văd că această continuare, face un pas uriaș înainte, purtându-ne într-o lume cu totul nouă. Dawn Of The Planet Of The Apes este o continuare directă a producţiei originale din 2011, Rise Of The Planet Of The Apes, film în care un om de știință pe nume Will Rodman (James Franco) a contribuit din greșeală la prăbușirea civilizației, cu medicamentul său experimental ALZ 113, ce trebuia să ajute bolnavii de Alzheimer. Din neatenție, o scurgere din laboratorul său, a infectat și a ucis aproape întreaga populaţie a planetei. De data aceasta, oamenii ce au supravieţuit virusului Simian, se simt încolţiţi, după ce primatele au evoluat atât de mult, încât se pregătesc de un conflict direct cu omenirea , toate astea pentru controlul total al planetei și pentru dominaţia supremă.

Poster Dawn Of The Planet Of The Apes

Dawn Of The Planet Of The Apes, are în distribuţie actori ca Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Enrique Murciano și Judy Greer, iar filmul va ajunge în cinematografele din România, pe 11 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.