Noul Film Biografic BRUCE LEE, Intitulat BIRTH OF THE DRAGON, Va Fi Regizat De George Nolfi

Noul film biografic despre viaţa lui Bruce Lee, Birth Of The Dragon, va spune povestea reală a confruntării sale cu cel mai faimos maestru Kung Fu, petrecută chiar înainte ca acesta să devină un superstar internațional.

Viaţa scurtă a lui Bruce Lee, a avut un impact de nepreţuit asupra lumii, nu doar prin filosofia lui unică sau abilități sale de neegalat din artele marțiale, ci și prin filmele sale de acţiune. De fapt, Bruce Lee, este o figură iconică, un altfel de star, un star a cărui poveste, continuă să fie spusă chiar şi în ziua de astăzi, la mai bine de 40 de ani de la moartea sa. Viaţa sa a fost relatată pentru prima dată în filmul biografic Dragon: The Bruce Lee Story din 1993, asta după ce documentarul The Real Bruce Lee (1973), a încercat să elucideze moartea misterioasă a lui. Iată că povestea lui Bruce Lee, va apărea din nou pe marele ecran într-un film biografic, ce va dezvălui momentul nașteri Dragonului, mult mai neconvenţional.

Bruce Lee în Enter The Dragon (1973)

George Nolfi (The Adjustment Bureau) a semnat un contract ce îl plasează direct la cârma proiectului ce a fost descris ca o „poveste de origine”. Ca şi scenarist, George Nolfi, are unele credite majore pentru filme de acțiune, inclusiv The Bourne Ultimatum şi mai recentul Need For Speed​​. Pe partea de regie, Nolfi nu are la fel de multe merite, singurul efort regizoral al lui fiind The Adjustment Bureau. Cu toate acestea, el este în tratative pentru a conduce thrillerul XOXO, scris de Darren Aronofsky. Încă nu ştim dacă este o alegere proastă pentru a conduce un film de acţiune ca Birth Of The Dragon, titlu ce sună ca și cum ar putea fi un film de acțiune foarte distractiv și interesant. Probabil mai mult decât regizorul, va conta şi distribuţia filmului, mai ales că rolul Bruce Lee, nu va fi ușor.

Bruce Lee în Enter The Dragon (1973)

Noul film biografic despre Bruce Lee, este în dezvoltare de mai bine de un an de zile și din câte se zvoneşte, Birth Of The Dragon, va folosi povestea luptei lui Bruce Lee din viaţa reală, cu o cel mai faimos maestru Kung Fu, chiar înainte ca acesta să devină superstarul internațional bine cunoscut. Iar fanii familiarizaţi cu legendele despre marele artist Kung-Fu, poate îşi amintesc de această poveste din viața reală a lui: duelul ce se spune că a avut loc în 1964, când Jack Wong Man, l-a provocat la duel pe Bruce Lee, datorită interesului său pentru răspândirea unor forme de artele marțiale. Se spunea că, în cazul în care Lee vă pierde duelul, el ar trebui să renunțe la elevii săi şi la lecţiile pe care acesta le predă.

Filosofia lui Bruce Lee

Totuşi, între timp, Jack Wong, a declarat că duelul a fost pur și simplu un răspuns la apel deschis pe care Bruce Lee, l-a lansat pentru toţi pretendenți la un duel cu el. Scenariul filmului biografic, a fost scris de Christopher Wilkinson și Stephen Rivele, cei doi scenarişti ce au mai scris alte două filme biografice bine primite: Nixon și Ali. Birth Of The Dragon, va începe filmările confrom relatărilor, din primăvara.
Iată ce a declarat producător Michael London:
-„Stephen Rivele și Chris Wilkinson au luat un capitol mai puțin cunoscut din viața lui Bruce Lee și l-au folosit ca punct de plecare pentru o poveste îndrăzneaţă şi incitantă despre procesul de fabricare a unei legende internaționale.”

Poster - Bruce Lee în Enter The Dragon (1973)

Iar daca George Nolfi, a fost capabil să echilibreze poveste destul de complicată cu acțiune din The Adjustment Bureau, atunci cu siguranţă se va descurca şi cu această poveste ce pare mult mai simplă. Bruce Lee încă este una din cele mai cunoscute persoane de pe planetă, la zeci de ani de la moartea sa, aşa că interesul pentru Birth Of The Dragon, va fi destul de mare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.