Actorul De Zece Ani NEEL SETHI Îl Va Interpreta Pe MOWGLI În Noul Film CARTEA JUNGLEI

După o căutare ce s-a desfăşurat la nivel mondial, regizorul Jon Favreau, l-a plasat pe actorul în vârstă de 10 ani, Neel Sethi, în rolul personajului iconic Mowgli, din următoarea adaptare a poveştii din Cartea Junglei.

Actorul De Zece Ani NEEL SETHI Îl Va Interpreta Pe MOWGLI În Noul Film CARTEA JUNGLEI

După mii de audiţii, ce s-au desfăşurat la nivel mondial, din India până în SUA şi Noua Zeelandă şi din Anglia până în Canada, Disney împreună cu regizorul Jon Favreau, au găsit figura ce se potriveşte cu cea a protagonistului principal din viitorului film Jungle Book, proiect ce este descris ca fiind un amestec între live-action și animație. Anunţul de astăzi, spune că tânărul actor Neel Sethi, îl va interpreta pe Mowgli, chiar daca va fi singurul actor pe care îl vom vedea în carne şi oase în film, restul personajelor fiind aduse la viaţă, cu ajutorul tehnologiei motion-capture. Neel este un nou venit in lumea filmului si a fost ales din rândul a mii de figuranti, iar rolul său din The Jungle Book, marcheaza prima sa incursiune în actorie.

Baloo, Mowgli şi maimuţele în animaţia The Jungle Book din 1967

Acest nou-venit în distribuţia filmului, va duce tot filmul pe umerii săi şi deși el nu are experiența profesională necesară, regizorul Jon Favreau și echipa sa, sunt destul de ​​încrezători că Neel Sethi are carisma şi instinctele necesare pentru a aduce această nouă adaptare a poveşti clasice scrisă de Rudyard Kipling, la viață. Tânărul actor, va fi coleg de lucru cu celebrităţi precum Idris Elba, ce îl va interpreta pe Shere Khan, Scarlett Johansson, ce îi va împrumuta vocea personajului Kaa, Lupita Nyong’o în rolul lui Rakcha și Sir Ben Kingsley în rolul caracterului Bagheera. Deocamdată, The Jungle Book, are o distribuţie impresionantă şi chiar dacă majoritatea actorilor vor fi prezenţi doar cu vocea, încă mai aşteptăm să vedem cine îl va interpreta pe haiosul urs Baloo.

Poster The Jungle Book (1967)

Deşi anunţată iniţial ca o producţie, live-action, adaptarea The Jungle Book, se pare că va fi până la urmă o combinaţie interesantă dintre un număr de personaje realizate în mo-cap şi animaţie. Cei de la Disney, care au mai adaptat anterior aceeaşi proprietate în 1967 într-un clasic desen animat și în 1994 în filmul live-action regizat de Stephen Sommers (The Mummy).
Cartea Junglei
este în prezent în producție și este programată pentru lansare în 3D pe 9 Octombrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.