CHRIS COLUMBUS Va Produce Noul Film GREMLINS Pentru Warner Bros.

Creaturile drăguţe ale filmului original din 1984, GREMLINS, se vor întoarce pe marele ecran, într-un film ce vrea să relanseze populara franciză, sub atenta supraveghere a producătorului CHRIS COLUMBUS, ce a scris scenariul filmului original.

 CHRIS COLUMBUS Va Produce Noul Film GREMLINS Pentru Warner Bros.

Oficialii de la Warner Bros, au tot încercat să realizeze un nou film Gremlins, încă de acum patru ani de zile, iar proiectul francizei, este în prezent în mâinile producătorilor Seth Grahame-Smith și David Katzenberg, cei ce au început să dezvolte o poveste mai modernă despre creaturile ciudate din filmul original. Chris Columbus este pregătit să producă noul film Gremlins și continuarea filmului Goonies, el fiind omul care a stat în spatele scenariilor filmelor originalele. Fiind un fel de continuare a poveştii originale, filmul va avea stabilită acţiunea la aproximativ 30 de ani distanţă de întâmplările din filmul original. În timp ce zvonurile spun că Chris Columbus este deja implicat în dezvoltarea noului film Gremlins, el nu a fost anunțat oficial încă.

Gizmo, creatura originală din filmul Gremlins

La fel ca şi originalul, noul Gremlins va urma povestea unui băiat ce primește un animal de companie ciudat exact de Crăciun. Când acesta încalcă regulile foarte stricte și foarte specifice pentru îngrijirea acestuia, el deschide din greșeală, o infestare cu creaturi monstruoase. Gremlins are deja un sequel ce a fost lansat 1990, Gremlins 2: The New Batch, deci este de aştepta ca noua producţie, să fie începutul unei noi trilogii, în cazul în care această relansare, va avea succesul scontat. Şi dacă e să ne luăm după succesul filmului original şi după cantitatea de jucării vândute ulterior, aş spune că nimic nu-i va opri pe cei de la warner Bros să realizeze o nou relansare Gremlins. Producătorul executiv al filmului original, Steven Spielberg, este de așteptat să se implice în această relansare, deși specificaţiile proiectului, sunt încă neclare.

Băieţii răi din Gremlins

În schimb, regizorul filmului original, Joe Dante, pare că nu ar dori să se întoarcă la cârma acestui remake. De asemenea, datorită declaraţilor acestuia, știm că starul filmului original, Zach Galligan, ar vrea să obţină un rol în această nouă viziune, dar, oficial, nu s-a confirmat nimic concret despre distribuţia filmului. Voi urmări cu interes dezvoltarea acestui proiect şi vă voi ţine la curent cu orice noutate, mai ales că Chris Columbus, va face din nou echipă cu Steven Spielberg în încercarea lor de a realiza continuarea Goonies 2, care a fost, de asemenea, în dezvoltare, o perioadă îndelungată de timp. Goonies 2, va beneficia de revenirea regizorului original, Richard Donner şi de revenirea tuturor starurilor din filmul original.

Poster original Gremlins 1984

Întâmplarea face că, următorul proiect de regie al lui Chris Columbus, să fie tot un film bazat pe un subiect inspirat din ani ’80. El va dirija distribuţia filmului Pixels, o comedie cu Adam Sandler, în care personaje din jocuri video ale anilor ’80, atacă New York-ul.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.