GUARDIANS OF THE GALAXY: Noul Trailer Extins Te Poartă La Un Alt Nivel De Acţiune Sci-Fi

Noul trailer extins al viitorului blockbuster Marvel, Guardians Of The Galaxy, ne oferă o mică parte a unei noi aventuri fantastice, un spectacol vizual unic, ce duce acţiunea sci-fi, la un alt nivel.

GUARDIANS OF THE GALAXY: Noul Trailer Extins Te Poartă La Un Alt Nivel De Acţiune Sci-Fi

Dacă încă nu erai conins că filmul Guardians Of The Galaxy, va avea un succes gigant, aventura intergalactică a regizorul James Gunn, vine cu un nou trailer extins ce va încânta cinefili, peste măsură. Cadrele noului trailer, sunt frumos plasate pe fundalul melodiei Cherry Bomb, iar dacă acest trailer extins, dispune de o mulţime de imagini noi din film, selecția muzicală a celor de la Marvel, este absolut, fantastică. Pană acum, coloana sonoră a filmului Gardienii Galaxiei, conţine doar piese clasice, deoarece, până acuma, s-au folosit piese ca Hooked On A Feeling, Spirit In The Sky, iar astăzi: Cherry Bomb.

Gardienii Galaxiei

Studioul ce a născocit francize globale precum Iron Man, Thor, Captain America și The Avengers, scoate la iveală un nou concept unic, o nouă aventură spaţială incredibilă, ce nu poate da greş la boxoffice. Soarta a 12 miliarde de oameni, stă în mâinile unui hoț, a doi bătăuși feroce, a unui asasin și a unui maniac, o echipă nu prea convenţională, ce ajunge să aibă parte de aventura vieţii lor. Gardienii Galaxiei, este o ecranizare pentru marele ecran bazată în mare parte pe subiectul unor benzi desenate apărute pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel, intitulată SuperHeroes (1969), fiind o aventură spațială epică, cu care cei de la Marvel, îşi extind universul cinematic în cosmos.

Chris Pratt în rolul StarLord din filmul Gardienii Galaxiei

Guardians Of The Galaxy îl are în rolul principal pe Peter Quill, un aventurier spaţial ce se trezeşte ţinta unei periculoase vânătoare de recompense, după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea sa de a dejuca planurile lui Ronan Acuzatorul (Lee Pace), personajul negativ ce ameninţă soarta întregului univers, îl forţează pe Peter, să formeze o alianţă incomodă cu invincibilul Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi ratonul Rocket. Dar atunci când el descoperă adevărata putere a globului misterios şi ameninţarea pe care acesta o reprezintă, îşi dă sema că trebuie să conducă trupa neobişnuită de eroi, în direcţia potrivită pentru a putea salva întregul univers de la un dezastru.

Poster Guardians Of The Galaxy

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, și Benicio del Toro fac parte din distribuţia filmului scris şi regizat de James Gunn. Gardienii Galaxiei prezentat de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, are stabilită data de lansare pentru 1 August 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.