Primele Imagini Oficiale Din AVENGERS 2: AGE OF ULTRON

Iron Man, Captain America, Hawkeye, Black Widow, dar și personajul negativ Ultron și armata sa de roboţi, apar în primele imagini oficiale din viitorul blockbuster Avengers 2: Age of Ultron.

Primele Imagini Oficiale Din AVENGERS 2: AGE OF ULTRON

Entertainment Weekly a dezvăluit noua copertă a revistei ce serveşte drept previzualizare a dezvăluirilor din Avengers: Age Of Ultron, ce vor urma la convenţia Comic-Con din San Diego ce se va desfăşura săptămâna viitoare, imagini în care-i vedem pe Robert Downey Jr. într-o nouă armură Iron Man, Chris Evans în noua lui uniformă Captain America, Hawkeye, Black Widown, o apariţie surpriză în turnul Stark și probabil cel mai important element, Ultron, personajul negativ al filmului, împreună cu armata lui de roboţi. De fapt, există mai multe personaje asemănătoare cu Ultron, iar povestea oficială a filmului, confirmă că armata de roboţi a lui Ultron, a fost creată chiar de către Tony Stark.

Captain America şi Thor în Avengers: Age Of UltronBruce Banner şi Tony Stark în Avengers: Age Of UltronHawkeye în Avengers: Age Of Ultron

În timp ce Tony Stark, încearcă să conceapă un plan prin care să scape de povara de a mai îmbrăca armura Iron Man, pentru a mai lua o pauză de la statutul de erou, el lucrează intens să găsească o soluție prin realizarea unei inteligenţe artificiale. Aşa apare Ultron, un robot conștient de sine, un autodidact ce posedă o inteligenţă artificială proiectată pentru a ajuta la evaluarea amenințărilor, și Iron Legion, armata de drone a lui Stark, transformată în răufăcători de către Ultron. Singura problemă a Răzbunătorilor, este că Ultron – interpretat de James Spader prin tehnologie motion-capture – nu are nici un sentiment uman și intelectul lui superior, determină repede că viaţa pe Pământ ar merge mult mai bine dacă el, ar scăpa de inamicul public numărul unu: toată umanitatea.

Natasha Romanov aka BlackWidowCaptain America, Hawkeye, Tony Stark şi Rhodey în turnul Stark
Scarlet Witch şi QuicksilverRegizorul Joss Whedon, The Scarlet Witch şi Hawkeye

Articolul mai spune că Ultron, are capacitatea de a se încărca în locuri diferite și de a se recrea pe sine, în forme diferite. Unele dintre aceste forme sunt mai mari, mai puternice și mai mult mai rapide decât primul model al său. Ştiu că sună destul de nebunesc, dar sunt sigur că atunci când aţi auzit pentru prima dată ce va conţine primul film Avengers, aţi gândit la fel. Totuşi, imaginile oferite de EW, doar ne tachinează cu ceea ce urmează să apară săptămâna viitoare, odată cu deschiderea oficială a standului Marvel de la Comic-Con.

Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans) şi Ultron (James Spader)

Pe copertă celor de la EW, îi putem vedea pe Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.) şi Ultron (James Spader), iar în galeria de imagini de mai sus, pe Hawkeye (Jeremy Renner) și noii recruți Rhodey (Don Cheadle), Quicksilver, interpretat de Aaron Taylor-Johnson și The Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Conform declarațiilor regizorului Joss Whedon, planul lui Ultron – o inteligență artificială într-un corp robotizat – nu este doar acela de a conduce lumea:
-„Ultron vede imaginea de ansamblu și se gândeşte că ar fi nevoie de o schimbare radicală. O schimbare violentă și îngrozitoare, care va îndrepta lucrurile”, a explicat cineastul. Ultron se referă evident, la exterminarea rasei umane.
Avengers: Age Of Ultron, se lansează în cinematografele din România, pe 1 Mai 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.