EXODUS: GODS AND KINGS, Trebuie Să Vezi Primul Trailer Al Filmului Biblic Şi Primele Postere Oficiale

Primul trailer al filmul Exodus: Gods And Kings, ce spune povestea marelui exod şi a celor doi fraţi vitregi ce vor ajunge să poarte o luptă epică pentru putere, Moise şi Ramses, este un festin de efecte vizuale şi cadre fantastice.

EXODUS: GODS AND KINGS, Trebuie Să Vezi Primul Trailer Al Filmului Biblic Şi Primele Postere Oficiale

Chiar dacă sunt bucuros de fiecare dată când văd imagini ce poartă semnătura distinctivă a lui Ridley Scott, nu pot să spun că sunt foarte încântat de primul trailer al filmului Exodus: Gods And Kings. Din punct de vedere estetic şi vizual, pelicula arată fantastic de bine, dar gândul că îl voi vedea pe cel ce l-a întruchipat pe Batman în rolul unui personaj celebru dintr-o poveste biblică, este puţin confuz. Deşi Ridley Scott a încercat să adune o distribuţie ce să aibă rezonanţă, de data asta parcă nu prea a nimerit-o. În timp ce Joel Edgerton, pare să fie făcut pentru rolul lui Ramses, Sigourney Weaver și John Turturro, par a fi introduşi cu forţa în acest film. Totuşi, imaginea realizată cu fineţe şi cadrele fantastice pe care le prezintă Ridley Scott, în primul trailer al filmului, ar putea salva unele lacune pe care filmul le-ar putea avea.

Joel Edgerton de nerecunoscut în rolul Faraonului Ramses din filmul Exodus: Gods and Kings

Iar dacă acest prim trailer oficial, este doar o bucăţică din noul concept ce va spune marea poveste biblică a exodului, pot spune că sunt nerăbdător să văd următoarele materiale promoţionale ale filmului, mai ales că costumele pe care le veţi vedea în trailer, arată parcă, mult prea strălucitor pentru aşa o perioadă dificilă din istorie. În ciuda faptului că odată cu lansarea primului trailer, au fost lansate şi primele postere, sunt de părere că acestea nu fac dreptate filmului şi nici poveştii de care acesta dispune. Postere de film sunt un subiect destul de dificil în ultima perioadă. Ele trebuie să facă un mic rezumat al premisei unui film, să prezinte vedetele peliculei și în acelaşi timp, să fie suficient de ostentative și interesante pentru a atrage atenția cinefililor aleatorii.

Joel Edgerton şi Christian Bale în filmul Exodus: Gods and Kings

În cazul de faţă, ele cam lăsa de dorit. Am sentimentul că nu a existat nici un fel de efort pus în a-l face pe Christian Bale și pe Joel Edgerton să arate că se încadrează în acea perioadă de timp a Egiptului. Acestea fiind spuse, cu siguranţă efectele speciale şi stilul vizual ale peliculei, sunt într-adevăr izbitoare, iar Ridley Scott pare să se dezlănţuie cu totul în acest film biblic. Regizat de Ridley Scott, după un scenariu conceput de Steven Zaillian, filmul Exodus: Gods And Kings, relatează marea aventură a lui Moise, interpretat de Christian Bale și a fratelui său vitreg, Faraonul Ramses, interpretat aici de Joel Edgerton, episod biblic în timpul căruia Moise, eliberează 600.000 de sclavi, pe care i-a condus apoi prin deșert, pentru a scăpa de sclavia din Egipt, dar şi de cele 10 plăgi mortale. De-a lungul marelui exod, el a despărțit Marea Roșie și a scos la iveală cele Zece Porunci.


Poster Exodus: Gods and Kings

Poster Exodus: Gods and Kings

Poster Exodus: Gods and Kings - Joel Edgerton

Cu actori ca Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver și John Turturro, filmul are cu siguranță o distribuţie de sprijin solidă, iar ţinând cont că ultima dată când Ridley Scott a regizat o epopee istorică (Împărăția Cerurilor), rezultatul a fost excelent, sperăm că nici de data asta nu ne va dezamăgi. Exodus: Gods And Kings, are programată prima proiecţie pentru data de 4 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.