THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES Primul Trailer Fantastic Şi Concluzia Epică A Trilogiei

Mult mai sumbră şi mai tristă, povestea din ultima parte a trilogiei The Hobbit: The Battle Of The Five Armies, aduce pe ecrane, concluzia finală a aventurilor fantastice a frăţiei ce revendică comoara de pe Muntele Singuratic, iar primul trailer al filmului, este fantastic.

THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES, Primul Trailer Fantastic Cu Concluzia Epică A Trilogiei

Călătoria greoaie a regizorului Peter Jackson, de a realiza trilogia The Hobbit, a fost în unele privințe , exact cum ar fi drumul lui Bilbo: cu poteci ascunse şi dezvăluiri secrete, ce ne-au purtat într-o călătorie imaginară de-a dreptul fantastică. Inițial concepută ca o serie ce ar fi trebuit să aibă doar două filme şi confirmată că o trilogie pe 30 iulie 2012, adaptarea cărţilor The Hobbit regizată de Peter Jackson, a ajuns la al treilea mega film, peliculă ce va conține Bătălia Celor Cinci Armate, o ultimă aventură în Middle Earth ce va folosi intensiv anexele pe care JRR Tolkien, le-a scris pentru a extinde povestea publicată la finalul aventurilor din Întoarcerea Regelui.

Thranduil în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Armate

Peter Jackson a declarat că în timp ce un al treilea film va face în mare măsură uz de imaginile filmate inițial pentru prima și a doua parte, au fost nevoie de filmări suplimentare. Al treia film, ce a fost intitulat iniţial There And Back Again, şi-a schimbat titlul în Battle Of The Five Armies chiar în luna aprilie a acestui an, iar regizorul Peter Jackson a declarat că a schimbat titlul filmului pentru a scoate mai bine în evidenţă punctul culminant al acestei adaptări. The Battle Of The Five Armies, este concluzia epică a trilogiei lui Peter Jackson, iar acest film final, încheie aventura personajului principal Bilbo Baggins, ce împreună cu vrăjitorul Gandalf și cei treisprezece pitici conduşi de Thorin Oakenshield, pornesc într-o aventură periculoasă prin Middle Earth pentru a revendica Regatul pierdut al Dwarfilor din Erebor.

Gandalf şi Bard în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Armate

După ce au recuperat principalul obiectiv de la Dragonul Smaug, compania a dezlănţuit fără să vrea, o forță mortală în Pământul De Mijloc. Înfuriat, Smaug plouă cu mânie şi foc asupra oamenilor lipsiți de apărare din Lake Town. Obsedat mai presus de toate, de comoară pe care tocmai a recuperat-o, Thorin Oakenshield, riscă să sacrifice prietenia celor din jur. Prinşi în toiul evenimentelor, nimeni nu observă apropierea unui pericol şi mai mare. Duşmanul de moarte al tuturor vietăţilor din Pământul De Mijloc, Sauron, trimite în secret, legiuni întregi de orci să realizeze un atac surpriză asupra Muntelui Singuratic. În timp ce conflictul escaladează, dwarfii, elfii și oamenii, trebuie să decidă dacă vor să îşi unească forţele, sau să fie distruşi pentru totdeuna. Bilbo Baggins, se află din nou în mijlocul unei lupte epice ce vă hotăra soarta lui şi a prietenilor săi în bătălia epică dintre cele cinci armatele, ce va stabili soarta Pământului de Mijloc.

Bard în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Armate

Warner Bros a lansat primul pentru capitolul final din trilogia The Hobbit, acesta fiind trailerul ce a fost lansat la convenţia Comic-Con și este interesant modul în care filmul încerca să ne ademenească cu cântecul interpretat de Pippin în Întoarcerea Regelui. Iar ca să fiu sincer, chiar are efect, pentru că povestea din The Hobbit, ajunge într-un moment trist şi sumbru, iar melodia şi versurile, se potrivesc de minune imaginilor pe care le vedem. Este o prezentare sensibilă ce într-adevăr se îndrepta direct spre sufletul publicul, iar dacă vreodată ţi-a plăcut măcar un singur element din Middle Earth legat de evenimentele descrise de Tolkin, există o şansă bună ca acest trailer să te surprindă. Ştiu sigur că pe mine m-a impresionat.

Poster The Hobbit: The Battle Of The Five Armies

În The Hobbit: The Battle Of The Five Armies, joacă actori ca Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Stephen Fry, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Ken Stott, James Nesbitt, și Orlando Bloom. Ultima parte a trilogiei The Hobbit, va ajunge în cinematografele din România, pe 19 Decembrie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.