Trailer UNBROKEN, Povestea De Război A Atletului Louis Zamperini, Regizată De ANGELINA JOLIE

A apărut un nou trailer al producţiei UNBROKEN, regizată de ANGELINA JOLIE, film ce spune povestea reală a lui Luis Zamperini, una dintre cele mai impresionante povești de supraviețuire din Al Doilea Război Mondial.

UNBROKEN, Povestea Dramatică A Atletului Louis Zamperini, Regizată De ANGELINA JOLIE

Câştigătoarea Premiul Academiei, Angelina Jolie, regizează și produce Unbroken, o dramă epică ce urmează viața incredibilă a atletului Louis „Louie” Zamperini (Jack O’Connell), care, împreună cu alţi doi membri ai echipajului unui avion de luptă din al doilea război mondial, supraviețuiesc 47 zile după un accident aproape fatal, doar pentru a fi prinşi de către marina japoneză și trimişi într-un lagăr de prizonieri de război. Adaptat după cartea extrem de populară Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption din 2010, scrisă de Laura Hillenbrand, filmul Unbroken, aduce pe marele ecran o poveste aproape de necrezut, inspirată din viaţa reală a lui Zamperini, o dramă despre puterea nemărginită a spiritului uman.Trailerul filmului, apare la o săptămână de la moartea veteranului de război Louis Zamperini, a cărui viaţă este prezentată în această producţie plină de optimism şi de speranţă.

Jack O'Connell în rolul atletului Louis Zamperini din filmul Unbroken
Prizoneri de război

În timp ce actorul Jack O’Connell joacă bine, iar cinematografia filmului arată destul de frumos, acest trailer are şi momente ce par a fi doar un fel de momeală pentru Oscar și în timp ce trailerul dovedeşte că va fi un film bun, dialogurile cu texte eroice şi tonul mult prea siropos al trailerului, mă face să mă simt ca şi cum filmul ar trebui să se numească „Unbroken: Filmul Presărat Cu Steluţe Eroice Doar Ca Să Câştige Un Oscar”. Jack O’Connell joacă rolul principal al producţiei, iar distribuţia filmului mai conţine nume precum Domhnall Gleeson şi Finn Wittrock, în rolul celor doi membri alături de care Zamperini a îndurat setea, foametea şi disperarea ce le-a întărit spiritul devenind astfel nişte supravieţuitori ale ororilor din al doilea război mondial.

Jack O'Connell în rolul atletului Louis Zamperini din filmul Unbroken

Filmul este produs de Angelina Jolie, alături de Matthew Baer, Erwin Stoff şi Clayton Townsend. Joel şi Ethan Coen (No Country for Old Men) au rescris scenariul pornind de la nişte ideii originale scornite de William Nicholson şi Richard LaGravenese.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.