RESIDENT EVIL 6 Amânat Din Nou: Actriţa MILLA JOVOVICH Este Însărcinată

Filmările pentru filmul cu numărul şase al francizei, intitulat Resident Evil: The Final Chapter, au fost amânate din cauza sarcinii actriţei Milla Jovovich ce va aduce pe lume al doilea copil al ei cu regizorul Paul W. S. Anderson.

RESIDENT EVIL 6 Amânat Din Nou: Actriţa MILLA JOVOVICH Este Însărcinată

Având confirmări încă de anul trecut că acest al şaselea film, va încheia într-un fel sau altul povestea francizei, filmul ce trebuia să înceapă filmările în această vară, nu a fost tocmai o surpriză pentru fani, mai ales că regizorul Paul WS Anderson şi soţia sa Milla Jovovich, au declarat că au finalizat deja scenariul ce duce povestea lui Alice, la un final grandios. Resident Evil, este de fapt, una dintre cele mai de succes francize adaptate după un joc video. După lansarea primului film din 2002, următoarele trei continuări au avut parte de încasări mult mai mari decât predecesoarele lor, ajungând la aproape 300 de milioane de dolari pentru Resident Evil: Afterlife. Deși ultima producţie a francizei, Resident Evil: Retribution, a scăzut în încasări cu aproximativ 50 milioane de dolari, filmul s-a clasat pe un loc fruntaş, cu impresionanta sumă de 240 milioane dolari, în întreaga lume.

Claire Redfield, Alice şi Jill Valentine în Resident Evil: Afterlife 2010

Starul francizei Resident Evil, Milla Jovovich, a anunţat pe pagina sa de Facebook că aşteaptă un copil. Sarcina actriţei, afectează astfel orarul filmărilor la cea de-a şasea parte a francizei. Actriţa şi soţul ei – regizorul filmului – urmau să plece la filmările ce trebuiau să aibă loc în Africa de Sud, chiar în această vară.
– „Această postare trebuia să fie despre cât de încântată sunt că trebuie să ajungem în Cape Town pentru a începe filmările la Resident Evil: The Final Chapter. Însă eu şi soţul meu, am aflat recent că vom avea încă un copil. După o discuţie lungă, am stabilit să aşteptăm cu producţia filmului până se va naşte copilul. Vă puteţi imagina că sarcina şi omorâtul de zombi, nu sunt o combinaţie prea bună.” a mai spus actriţa.

Alice în Resident Evil: Retribution 2012

Deși au existat anterior zvonuri că Resident Evil 6, ar putea fi gata pentru lansare în acest an, este evident acum că producția nici măcar nu a început. Deşi, multă lume avea încă dubii, titlul filmului pare să sugereze că acest film Resident Evil, va încheia aventura lui Alice. Pentru unii o veste bună, pentru alţii o veste tristă, mai ales că de la primul film al francizei Resident Evil, cu Milla Jovovich în rol principal, au trecut aproximativ 12 ani. Deocamdată, nu ştim absolut nici un detaliu despre complotul din The Final Chapter, în afară de confirmarea oficiala că totul va fin în 3D.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.