BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE: O Nouă Imagine Oficială Cu Fantasticul BATMOBIL

Regizorul lui Man Of Steel, Zack Snyder, a dezvăluit o nouă imagine oficială a Bat-mobilului din faţă, o imagine din viitorul blockbuster Batman v Superman: Dawn of Justice, ce arată fabulos.

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE: O Nouă Imagine Oficială Cu Fantasticul BATMOBIL

Nu cred că cineva se aştepta ca noul Batmobil din continuarea Man Of Steel să arate atât de „badass”. Totuşi, după ce un set de fotografii pirat cu vehiculul lui Batman (Ben Aflleck), au circulat pe internet, iată că regizorul Zack Snyder, nu a vrut să se lase mai prejos şi a lansat o imagine oficială mai mult decât grăitoare, cu fortăreaţa pe patru roţi a lui Batman din filmul Batman V Superman: Dawn Of Justice. Această nouă imagine oficială, arată puţin mai bine decât prima imagine, iar noul look al vehiculului, arată chiar fantastic de bine. Şi acest lucru vine din partea unuia care nu a fost niciodată înnebunit după The Tumbler, prezent în filmele lui Christopher Nolan.

Noul Batmobil din Batman V Superman: Dawn Of Justice

Ca să fiu sincer, noul Batmobil, arată mai mult ca un clasic Bat-mobil, decât cel din filmele lui Nolan. Oamenii vorbesc deja despre asemănarea vagă cu cel din filmul Batman Forever, dar e greu de spus în acest moment bazându-ne doar pe aceste minore dezvăluiri. Oricum, aceasta pare a avea un design mai puțin fățiș militarist. Pe parcursul ultimelor două luni, regizorul Zack Snyder a vorbit de mai multe ori despre faptul că el are pe biroul său decoraţiuni şi imagini din Batman v Superman, imagini cu costumele, cu porţiuni din scenariu, proiectele de lucru, sau imagini complete cu Bat-mobilul. Dar vorbind din punct de vedere strict cronologic, introducerea pe piață a unor asemenea imagini, ar dăuna filmului în acest stadiu, chiar dacă el ar fi vrut să dezvăluie mai multe imagini.

Batman V Superman: Dawn Of Justice Poster

Alături de Ben Affleck, Gal Gadot, Jesee eisenberg şi Henry Cavill, în continuarea filmului Man Of Steel, mai joacă Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, și Laurence Fishburne.
Batman v Superman: Dawn Of Justice va ajunge în cinematografe de abia pe data de 6 Mai 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.