MISSION IMPOSSIBLE 5: Prima Imagine Cu Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner Şi Ving Rhames

Regizorul Christopher McQuarrie, a lansat prima imagine cu distribuţia filmului Mission: Impossible 5, chiar de pe platourile de filmare.

MISSION IMPOSSIBLE 5: Prima Imagine Cu Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner Şi Ving Rhames

Dacă luna trecută vă anunţăm că în franciza Mission Impossible revine actorul Ving Rhames şi vă spuneam cât de încântat sunt pentru Mission: Impossible 5, iată că toate elementele viitorului film, mă determină să aştept cu nerăbdare pelicula, fiind cred că primul film din franciză de care sunt încântat că există. Nu numai că personal mi-a plăcut foarte mult Mission: Impossible – Ghost Protocol, dar cred că regizorul Christopher McQuarrie a demonstrat recent că este în formă cu recenta sa colaborare cu Tom Cruse din Jack Reacher şi cu munca la scenariul pentru Edge Of Tomorrow.

Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg şi Ving Rhames pe platourile de filmare pentru Mission: Impossible 5

Dacă filmul cu numărul patru al francizei Mission: Impossible – Ghost Protocol, a avut un uşor aer de mini-reboot, faptul că fost mai mult un film de echipă, decât un film despre Ethan Hunt și prietenii săi, a determinat publicul să îndrăgească şi mai mult producţia. În timp ce sunt puţin surprins că Paula Patton nu se va întoarce în MI5, mă bucur că Ving Rhames este din nou în echipa distribuţiei, alături de Tom Cruise, Simon Pegg şi Jeremy Renner. Şi ca să ne convingă, regizorul Christopher McQuarrie, a postat pe twitter o imagine cu cei menţionaţi sus, chiar pe platourile de filmare de la Mission Impossible 5.

Tom Cruise în Mission: Impossible - Ghost Protocol

În timp ce un raport de săptămâna trecută spunea că actorul Sean Harris se va alătura distribuţiei, regizorul a confirmat că el nu figurează în această nouă fotografie, deoarece este o imagine despre echipa reunită, ca actori şi nu ca şi personaje. Deocamdată, nu se ştiu prea multe despre complotul din Mission Impossible 5, dar cu o echipă de producţie bine închegată şi surpriza plăcută pe care Ghost Protocol a făcut-o la boxoffice, ne aşteptăm ca filmul cu numărul cinci, să le întreacă pe cele anterioare din toate punctele de vedere.

Poster Mission Impossible - Ghost Protocol

În Misiune Impossiblă 5, mai joacă Alec Baldwin și Rebecca Ferguson, iar data de lansare a filmului a fost stabilită pentru 25 decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.