Trailer JOHN WICK: Răzbunarea Unui Fost Asasin Înseamnă Acţiune Serioasă Cu KEANU REEVES

Trailer JOHN WICK: Răzbunarea Unui Fost Asasin Înseamnă Acţiune Serioasă Cu KEANU REEVES

În primul trailer pentru filmul de acţiune John Wick, Keanu Reeves ne arată cât de usturătoare poate deveni răzbunarea letală a unui fost asasin.

Aşa după cum spuneam şi în trecut, actorul Keanu Reeves, este pornit să revină în filmele de acţiune, iar pentru a dovedi asta, cei de la Summit Entertainment au lansat primul trailer pentru filmul John Wick, care de fapt, arată foarte bine. Filmul marchează debutul regizoral al veteranului coordonator de cascadori, Ciad Stahelski, în care rolul principal este deţinut de Keanu Reeves. Ideea de bază a filmului, în care un fost asasin care revine în acţiune doar pentru a urmări nişte gangsteri ce i-au luat totul, cu siguranţă a mai fost folosită şi în alte filme, dar nu în acest mod.Keanu Reeves este John Wick, un fost asasin dornic de răzbunare

Revenirea lui Reeves, alături de un veteran al cascadoriilor fantastice, face din acest prim trailer, o bucată de acţiune incredibil de promițătoare, dar mai presus de toate, are un nivel de echilibru corect între fazele absurde de acțiune şi umorul sec prezent în film. Filmul, nu se ia prea mult în serios, dar nici nu exagerează în a reda foarte multe clişee de acţiune. Iar Keanu Reeves, pare a fi plin de vitalitate, fiind înconjurat de o distribuţie de sprijin impresionantă. Pe lângă toate astea, adăugaţi şi faptul că filmul John Wick a fost ales să fie una din peliculele prezentate la Fantastic Fest, luna viitoare. Şi cine ştie, producţia de acţiune, s-ar putea să fie una din surprizele plăcute ale toamnei.

Poster John Wick

În film mai joacă Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane, Jason Isaacs, Alfie Allen, Lance Reddick, John Leguizamo și Michael Nyqvist.
John Wick ajunge în cinematografe pe data de 24 Octombrie.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.