REAL STEEL 2: Regizorul SHAWN LEVY Declară Că A Lucrat În Secret La Povestea Continuării

REAL STEEL 2: Regizorul SHAWN LEVY Declară Că A Lucrat În Secret La Povestea Continuării

Regizorul Shawn Levy şi actorul Hugh Jackman, au dezvoltat deja povestea pentru continuarea Real Steel 2, dar programul aglomerat al actorului, nu le permite să înceapă încă filmările.

Se vorbea despre o continuare Real Steel, încă dinainte de primul film, dar iată că trei ani mai târziu, suntem încă fără un sequel la filmul regizat de Shawn Levy. Totuşi, asta nu înseamnă că regizorul Shawn Levy nu se gândeşte la asta. De fapt, el a declarat că a lucrat în liniște şi este în curs de a dezvolta un sequel pentru Real Steel, de câţiva ani în buni. În primul film, a jucat Hugh Jackman Dakota Goyo şi Evangeline Lilly, acţiunea fiind plasată într-un viitor apropiat, unde roboţi de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracţia oamenilor. Un fost luptător de box pe nume Charlie Kenton, ce trebuie să supravieţuiască într-o lume în care boxul între oameni devine un sport ilegal, va găsi un robot care pare să câştige mereu, iar acest lucru îl face să aibă speranţe pentru a ieşi învingător în luptele dintre roboţi. El va descoperi că este tatăl unui copil de 11 ani, cu care va relua legătura în timp ce, cu ajutorul său, robotul luptător îşi croieşte drum spre titlul de campion.

Real Steel : Atom vs. Zeus

În timp ce s-a aflat la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, pentru a promova ultima sa creaţie, This Is Where I Leave You, regizorul Swan Levy a vorbit cu cei de la ComingSoon şi a declarat următoarele:
-„Timp de trei ani și jumătate, am dezvoltat în liniște o continuare pentru Real Steel. Am găsit nişte ideii minunate de scenariu şi Hugh Jackman vrea să revină doar dacă povestea filmului este ceva proaspăt. Împreună am găsit o abordare bună, dar deocamdată nu avem timp liber în același timp. Dezvoltarea filmului este în curs de desfășurare. E doar o chestiune de sincronizare a calendarelor de lucru. Știu că ceasul ticăie.”

Hugh Jackman şi robotul Atom la antrenamente în filmul Real Steel

Și are dreptate. Primul film Real Steel, a ajuns în cinematografe pe data de 7 octombrie 2011 şi chiar dacă cei doi au găsit o idee bună ce va aduce un film bun, tot va trebui să aşteptăm cel puţin încă doi ani pentru a vedea continuarea.În plus, Real Steel, a fost foarte popular pe piaţa internaţională, dar nu a fost atât de bine tratat la boxoffice. Acesta a avut încasări în weekend-ul de deschidere de 27 de milioane dolari, dar a acumulat doar 85 de milioane de dolari în total.
Regizorul Shawn Levy a făcut chiar și o declaraţie despre asta:
„Acest film, s-a comportat destul de ciudat, pentru un film care a dus-o foarte bine la nivel global, da nu a făcut la fel pe plan intern. Totuşi, dragostea pentru lumea din Real Steel, rămâne un fel de obsesie pentru fanii care mă întreabă tot timpul despre o continuare.”

Poster Real Steel

Sunt sigur că la fel ca mine, există fani cărora le-a plăcut filmul Real Steel, un alt fel de film futurist de familie. Eu chiar aş fi dorit să văd o continuare. Tu ai vrea să vezi Real Steel 2?

Un comentariu

 1. Chiar aș vrea să văd continuarea….suntem în 2018,și tot nu s-a lansat.
  Filmul Pumni de Oțel e singurul film care m-a împresionat cu adevărat până acum.
  Aș da orice să văd continuarea…..
  The movie is the best.
  Ca să facă mai mulți bani din film ar trebui să angajeze niște specialiști să facă un joc……asta le-ar aduce mulți bani
  Creeting an pley for Atom.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.