Continuarea TOP GUN 2 La Un Pas Mai Aproape De Realitate: Sequelul Primeşte Un Scenarist

Continuarea Top Gun 2, se pregătea să-și ia zborul încă din 2012, dar moartea tragică a regizorului Tony Scott, a lăsat proiectul în umbră. Cu toate acestea, continuarea vestitului film cu Tom Cruise, se pregătește să încerce o nouă lansare.

TOP GUN 2 Un Pas Mai Aproape De Realitate: Sequelul Primeşte Un Scenarist

Justin Marks, cel care scrie momentan scenariul pentru viitorul proiect Disney, Cartea Junglei, a fost introdus în discuţii pentru continuarea filmului Top Gun. Tom Cruise rămâne încă în distribuţia filmului pentru rolul lui Maverick. Scenaristul Justin Marks, are o doar un singur nume ataşat cv-ului său de scenarist: filmul din 2009 intitulat Street Fighter: The Legend of Chun-Li. Dar asta e doar pentru că se tot implică în proiecte care au rămas blocate în dezvoltare. Printre proiectele pe care acesta nu a reuşit să le termine se număra un film de acţiune despre Green Arrow, adaptarea Shadow Of The Colossus, adaptarea 20.000 De Leghe Sub Mări și The Raven (nu cel cu John Cusack). De fapt, el și producătorul lui Top Gun 2, Jerry Bruckheimer, au lucrat ultima dată împreună la proiectul celor de la Disney, War Dogs, care a fost blocat în cele din urmă.

Tom Cruise în filmul Top Gun

Dar norocul său e pe cale să se schimbe odată cu apariţia live-actionului Cartea Junglei, film ce este deja este în producție, cu regizorul Jon Favreau la cârmă și o distribuție stelară ale unor voci ca Scarlett Johansson, Idris Elba sau Bill Murray. În plus, el a fost angajat acum câteva luni, pentru a realiza adaptarea cărţilor de benzi desenate a celor de la Vertigo: Federal Bureau of Physics. Sequelul Top Gun 2, era deja în lucru de ceva timp atunci când trecerea în nefiinţă a regizorului Tony Scott a pus totul pe pauză. Cu toate acestea, Jerry Bruckheimer, a menținut hotărârea de a pune continuarea în mișcare. Atunci când acesta a finalizat negocierile de dezvoltare cu cei de la Paramount, Top Gun 2 a fost unul din proiectele sale de înaltă prioritate. David Ellison, de la compania Skydance este producător alături de Jerry Bruckheimer. O versiune anterioară a scenariului pentru Top Gun 2, a fost scrisă de către Peter Craig.

Poster Top Gun

Se pare că noul scenariu scris de Marks, vă urmării aceleași linii mari ale scenariului anterior, ce spune că Maverick (Tom Cruise) vrea să dovedească cât de relevanţi sunt piloți umani de modă veche, în lupta high-tech din lumea de astăzi, bazată în special pe drone. „Ideea e, în fapt foarte simplă: acești piloți buni sunt oare depășiți de tehnologia modernă, de dronele high-tech? Maverick le va demonstra că nu. Piloții sunt încă necesari”, a declarat Jerry Bruckheimer la începutul acestui an.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.