HOBBITUL: BĂTĂLIA CELOR CINCI ARMATE Este Vizual Descrisă Meticulos În Noile Postere

HOBBITUL: BĂTĂLIA CELOR CINCI ARMATE Este Vizual Descrisă Meticulos În Noile Postere

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate, este megaproducţia finală a trilogiei regizată de Peter Jackson, ce va prezenta concluzia aventurilor lui Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield și a Companiei de Dwarfi, iar noile postere ale filmului, descriu exact atmosfera fantastică din Pământul De Mijloc.

Şi fiindcă ultima aventură din Middle Earth, ce va folosi intensiv anexele pe care J.R.R. Tolkien, le-a scris pentru a extinde povestea publicată la finalul aventurilor din Întoarcerea Regelui, va ajunge în cinematografe prin Decembrie, ar trebui să începem încet să vedem o mulţime de materiale promoționale, chiar dacă unii dintre voi, aţi mai văzut câteva din aceste imagini, exclusiv pe pagina noastă de Facebook sau Google+. Ei bine, astăzi, este una din acele zile!!!

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Azog şi armata orcilor
Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Azog şi armata orcilor

În timp ce pe multă lume a fost surprinsă de decizia regizorului Peter Jackson de a filma povestea The Hobbit ca o trilogie, în cazul în care cartea în sine este una pentru copii, e ceva satisfăcător în revenirea regizorului la peisajele din Pământul de Mijloc, mai ales că cinematografia trilogiei, acordă o atenție minuțioasă la detaliile pe care J.R.R. Tolkien, le-a descris în roman. Cel puțin, ăsta este sentimentul atunci când priveşti toate materialele promoţionale şi posterele lansate oficial. Lansarea unor postere pentru un blockbuster, nu este nimic nou, dar atunci când acestea sunt materiale promoţionale al unei trilogii ce cuprinde elemente de artă, este destul de greu să nu fi entuziasmat.

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Gandalf şi Galadriel
Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Thranduil şi armata sa de Elfi
Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Bilbo Baggins

Călătoria oarecum greoaie a regizorului Peter Jackson, de a realiza trilogia The Hobbit, a fost în unele privințe, exact aşa cum este drumul lui Bilbo Baggins: cu urcuşuri şi coborâşuri ce ne-a purtat pe poteci ascunse şi dezvăluiri secrete, într-o călătorie imaginară fantastică, prin Pământul De Mijloc. Acest film final, încheie aventura personajului principal Bilbo Baggins, ce împreună cu vrăjitorul Gandalf și cei treisprezece pitici conduşi de Thorin Oakenshield, pornesc într-o aventură periculoasă prin Middle Earth pentru a revendica Regatul pierdut al Dwarfilor din Erebor. După ce au încercat să recupereze comoara păzită de fiorosul Dragon Smaug, compania dwarfilor, ajutaţi de Bilbo, a dezlănţuit fără să vrea, o forță mortală pe Pământul De Mijloc. Înfuriat de acţiunile lor, Smaug, plouă cu mânie şi foc asupra oamenilor lipsiți de apărare din Lake Town.

click pentru pe imagine pentru dimendiune mare:

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Gandalf şi Galadriel

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Thorin

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - The Bard

Hobbitul: Bătălia de la Cinci Armate - Thranduil

Obsedat mai presus de toate, de comoară pe care tocmai a recuperat-o, Thorin Oakenshield, riscă să sacrifice prietenia celor din jur. Prinşi în toiul evenimentelor, nimeni nu observă apropierea unui pericol şi mai mare. Duşmanul de moarte al tuturor vietăţilor din Pământul De Mijloc, Sauron, trimite în secret, legiuni întregi de orci pentru un atac surpriză asupra Muntelui Singuratic. În timp ce conflictul escaladează serios, dwarfii, elfii și oamenii, trebuie să decidă dacă vor să îşi unească forţele, sau să fie distruşi pentru totdeuna. Eroul nostru, Bilbo Baggins, se află din nou în mijlocul unei lupte epice ce vă hotăra soarta lui şi a prietenilor săi, în bătălia epică dintre cele cinci armatele, ce va stabili soarta Pământului de Mijloc.

Poster HOBBITUL: BĂTĂLIA CELOR CINCI ARMATE

În The Hobbit: The Battle Of The Five Armies, joacă actori ca Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Stephen Fry, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Ken Stott, James Nesbitt, și Orlando Bloom. Ultima parte a trilogiei The Hobbit, va ajunge în cinematografele din România, pe 19 Decembrie 2014.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.