Confruntare Unică: IRON MAN Va Impune Legea În Producţia CAPTAIN AMERICA 3

Chiar dacă încă realizarea filmului Iron Man 4, este incertă, iată că în continuarea Captain America 3, vom vedea o confruntare între Iron Man şi Steve Rogers, ce escaladează din cauza unei legi emise de guvernul SUA.

IRON MAN Va Impune Legea În Filmul CAPTAIN AMERICA 3

Robert Downey Jr., este mai mult decât ocupat în următorii ani, chiar şi fără să punem la socoteală un nou film despre Iron Man, sau apariţia sa în The Avengers: Age Of Ultron. Deşi încă este incertă revenirea actorului în continuarea Iron Man 4, film ce încă urmează să fie confirmat de cei de la Marvel, în ciuda declaraţiei pe care actorul a lansat-o săptămâna trecută, iată că o nou ştire vine să surprindă fanii supereroului şi ai benzilor desenate Marvel. Robert Downey Jr. şi personajul său Iron Man, îşi vor face apariţia în producţia Captain America 3, ce este programată pentru lansare prin 2016. Evident, oficialii de la Marvel nu au dezvăluit încă nimic, dar ştim cu siguranţă că Iron Man, se va dezlănţui asupra Căpitanului America, mai ales că scenariul viitorului film, va prelua o poveste faimoasă a unei serii de benzi desenate, în care acţiunea este plasată în timpul unui aşa zis Război Civil, ce porneşte de la decretarea unei legi ce-i forţează pe toţi supereroii să îşi declare identitatea guvernului SUA şi sunt de acord să aplice legea cu orice preţ.

Iron Man şi Captain America în The Avengers

Evident, Căpitanul America, se opune legii şi devine un proscris. În tot acest timp, Tony Stark, colaborează cu guvernul statelor unite pentru a forţa impunerea legii. Mai trebuie să menţionez că Iron Man va fi personajul negativ aici? Captain America 3, ar putea aduce pe marele ecran, o întâlnire unică între Iron Man şi Steve Rogers, cei doi întrând în conflict din cauza acestei legi intitulată Superhero Registration Act. Nu ştim încă sigur dacă filmul Captain America 3, va prezenta şi opinia altor supereroi din universul Marvel, dar deocamdată, faptul că Iron Man şi Captain America vor fi în tabere opuse, ar trebui să încânte fanii peste măsură.

Poster Captain Iron Man Mashup

Faza a doua a Universului Cinematic Marvel, se va încheia cu producţia Avengers: Age Of Ultron pe data de 1 Mai, 2015, iar filmul Ant-Man, programat pentru lansare pe 17 Iulie 2015, va începe faza a treia. Captain America 3, va fi regizat de Anthony şi Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier) şi cel mai probabil, va ajunge în cinematografe pe data de 6 Mai, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.