Primul Trailer THE AVENGERS: AGE OF ULTRON: Răzbunătorii Se Confruntă Cu Un Inamic Formidabil

În primul trailer pentru megaproducţia The Avengers 2: Age of Ultron, continuarea epică a celui mai faimos film cu supereroi, Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final, de care atârna soarta întregii planete.

The Avengers: Age Of Ultron - Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete.

Ieri, trailerul pentru The Avengers: Age Of Ultron, a fost scăpat pe internet, doar la câteva ore după ce Marvel, a anunțat că primul trailer oficial va debuta săptămâna viitoare. Totuşi, cei de la Marvel, au făcut singurul lucru pe care-l puteau face și au renunțat la lansarea oficială a trailerului, lansându-l oficial, mai devreme decât şi-ar fi dorit compania, spunând că e vina celor de la Hydra. Oricum ar fi, trailerul are un ton foarte serios, mai ales că-i vedem aproape pe toţi protagonişti principali, inclusiv câteva cadre impresionante cu personajul negativ, Ultron. Și totuși, trailerul nu prezintă ceva cu adevărat surprinzător şi nici nu dezvăluie prea multe. De fapt, există câteva cadre fantastice cu Ultron, Quicksilver și Scarlet Witch, care ne bulversează complet. Ca să nu mai spun că apariţia armurii Hulkbuster, fură toată splendoarea imaginilor prezentate. Personal, aş fi vrut să văd mai multe cadre cu Ultron şi nu pot spune că sunt atât de încântat de armură pe care Tony Stark a creat-o special pentru o confruntare cu Hulk.

The Avengers: Age Of Ultron - Hulkbuster
The Avengers: Age Of Ultron - Ultron

Acest trailer este grandios și în acelaşi timp destul de distructiv, dar, este de apreciat faptul că nu dezvăluie prea multe din complot, ba chiar aduce şi ceva misterios, mai ales cadrele enigmatice cu Andy Serkis, imagini ciudate cu un Dr.Banner foarte tulburat, și mai ales, izolarea lui Black Widow. Ceea ce reiese clar din acest trailer, este tonul mult mai întunecat al producţiei, miza care este mult mai mare, cât şi amenințarea lui Ultron, care este aparent mult mai insistent şi mai viclean. Filmul The Avengers: Age Of Ultron, este regizat de Joss Whedon și produs de Kevin Feige, iar scenariul filmului se bazează în mare parte, pe cea mai populară serie de benzi desenate Marvel, intitulată The Avengers, ce a fost publicată pentru prima dată în anul 1963. Atunci când Tony Stark, încearcă să lanseze un program mai vechi de menținere a păcii, lucrurile o iau razna chiar şi pentru cei mai puternici eroi ai Pământului. Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete.

The Avengers: Age Of Ultron - Cei mai puternici supereroi ai Pământului: Razbunatorii
The Avengers: Age Of Ultron - Scarlet Witch, Quicksilver şi Ultron

Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, un robot în stare să evalueze pericolele teroriste, capabil să controleze armata de roboţi a lui Stark. Totuşi, Ultron, va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite, fiind aproape invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se porneşte împotriva populaţiei din New York şi împotriva Răzbunătorilor, supereroii ce sunt în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Totuşi, ei vor avea nevoie de resurse ieşite din comun şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor. The Avengers: Age of Ultron, îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr., care revine la personajul Iron Man, alături de Chris Evans ca şi Captain America, Chris Hemsworth că Thor și Mark Ruffalo în rolul inconfundabilului Hulk. Împreună cu Scarlett Johansson (Black Widow) și Jeremy Renner (Hawkeye), alături de Samuel L. Jackson (Nick Fury) și Cobie Smulders (Agentul Maria Hill), echipa Răzbunătorilor, trebuie să-l învingă pe James Spader, cel ce îl interpretează admirabil pe Ultron.

Primul poster oficial The Avengers: Age Of Ultron

În această aventură nouă, ei se confruntă cu două personaje misterioase şi puternice, Wanda Maximoff (Scarlet Witch), interpretată de Elizabeth Olsen și Pietro Maximoff (QuickSilver), interpretat de Aaron Taylor-Johnson, dar și cu un vechi prieten, ce apare într-o nouă formă: Paul Bettany în rolul Vision. Pregătește-te pentru o aventură plină de acțiune, pentru că Răzbunătorii, se vor întoarce în noua găselniţă Marvel, intitulată Age Of Ultron, prin luna Mai, 2015.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.