CAPTAIN AMERICA 3 Este Oficial Intitulat: CIVIL WAR Şi Va Fi Lansat În 2016

Marvel Studios a dezvăluit titlul oficial pentru Captain America 3 şi a confirmat că Robert Downey Jr. se va confrunta cu Steve Rogers şi alter-egoul său Captain America, în luna Mai 2016.

IRON MAN Va Impune Legea În Producţia CAPTAIN AMERICA 3: Civil War

Miile de speculaţii ce au avut loc în ultimele lunii, se termină astăzi. Totul a început să prindă contur atunci când Robert Downey Jr. a dezvăluit că este în negocieri serioase pentru a apărea în următorul film Captain America, în care îl va aduce pe Iron Man și evident pe Tony Stark, într-o producţie post-Avengers: Age Of Ultron, o posibilă poveste despre aşa zisul Război Civil al benzilor desenate. Totuși, la momentul respectiv, ideea că am putea vedea povestea din Civil War, a fost doar la stadiul de zvon. Iată că confirmarea oficială vine sub forma unui anunţ important făcut aseară de Marvel Studios, o întrunire ce a dezvăluit planurile studioului pentru faza cinematografică a treia, fază ce va conţine filme ca Captain America 3: Civil War, Doctor Strange, Guardians Of The Galaxy 2, Thor: Ragnarok, Black Panther, The Avengers: Infinity War – Part 1, Captain Marvel, Inhumans şi The Avengers: Infinity War – Part 2.

CAPTAIN AMERICA 3: CIVIL WAR

Dar înainte de toate astea, vom vedea anul viitor, The Avengers: Age Of Ultron şi Ant-Man. Primul film ce va deschide faza a treia a cinematografiei Marvel, va fi Captain America: Civil War, ce are deja stabilită data de lansare pe 6 Mai, 2016. Atât Chris Evans și Downey au fost prezenţi la evenimentul Marvel, lucru ce sugerează că actorul ce îl interpretează pe Iron Man, ale cărei negocieri contractuale anterioare au fost un subiect fierbinte de dezbatere, este în mod oficial implicat în cel puțin povestea din Captain America 3, dar şi o posibilă întoarcere în cele două părți ale filmului The Avengers 3: Infinity War. Anterior, actorul ne-a tachinat doar cu implicarea lui în Captain America 3. Aducerea pe marele ecran a poveştii din benzile desenate Civil War, este o mișcare inteligentă pentru Marvel Studios. Nu numai că va explora noi straturi cu caracterele pe care studioul le-a făcut deja faimoase, dar va şi sublinia linia subţire dintre personajele „bune” și „rele”.

Coperta benzii desenate Civil War

Dacă încă nu ştiai, Civil War, este o poveste faimoasă a unei serii de benzi desenate Marvel, în care acţiunea este plasată în timpul unui aşa zis Război Civil, ce porneşte de la decretarea unei legi ce-i forţează pe toţi supereroii, să îşi declare identitatea guvernului SUA. Căpitanul America, se opune legii şi devine astfel un proscris. În tot acest timp, Tony Stark, colaborează cu guvernul statelor unite pentru a forţa impunerea legii. Captain America 3, va aduce pe marele ecran o întâlnire unică între Iron Man şi Steve Rogers, cei doi întrând în conflict din cauza acestei legi intitulată Superhero Registration Act.
Captain America 3 intitulat Civil War, are deja stabilită data de lansare pentru 6 Mai, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.