FAST AND FURIOUS 7 Lansează Primul Poster Şi Un Nou Titlu Oficial

După ce a suferit pierderea unui actor principal şi o amânare de un an de zile, următoarea aventură a faimoasei francize, se intitulează acum FURIOUS 7 și ne încântă cu primul poster oficial.

Vezi Primul Poster Pentru FURIOUS 7

Toată gaşca este din nou împreună, iar în ciuda faptului că cea mai recentă producţie a francizei, regizată de James Wan, a ţinut prima pagină a ziarelor şi a ştirilor online, luni de zile, iată că a fost lansat noul titlu al filmului, dar şi primul poster oficial al următorului film din această mega-franciză. Dacă încă nu ştiaţi, filmările pentru producţia Fast and Furious 7, au fost oprite în luna noiembrie anul trecut după moartea tragică a unuia dintre starurile francizei. Producția filmului a fost suspendată timp de câteva luni, imediat după dispariţia prematură a actorului ce conducea distribuţia filmului, Paul Walker. Studioul, a mutat oficial data de lansare a filmului regizat de James Wan, din iulie 2014, în aprilie 2015.

Vin Diesel în FURIOUS 7

Speculații destul de agresive au fost lansate cu privire la modul în care Universal va merge mai departe cu Fast & Furious 7, având în vedere că filmul era deja în mijlocul producției atunci când actorul a murit. Am aflat cu toţii că toate părțile implicate în franciză, au stabilit modul în care vor continua filmul: caracterul lui Paul Walker va fi retras. Scenaristul Chris Morgan a revizuit scenariul filmului, iar personajul interpretat de Walker, ex-poliţistul Brian O’Conner, va beneficia de o ieșire din scenă onorabilă, una ce va sugera retragerea sa din activitatea grupului. În timp ce filmările au fost reluate în luna Aprilie, Universal a anunţat că frații regretatului actor, îl ajută pe regizorul James Wan, să termine filmările pentru filmul Fast & Furious 7, servind drept dubluri pentru scenele neterminate ale tânărului actor decedat.

La filmările pentru Fast And Furious 7
Primul Poster Oficial Pentru FURIOUS 7

Caleb și Cody Walker au fost folosiţi ca dubluri în unele scene ale viitorului film, în timp ce grafica pe calculator, va fi utilizată pentru a „masca orice discrepanțe între statura lor și a lui Paul.” Dar, în ciuda numeroaselor obstacole, iată că franciza mult iubită, merge mai departe şi astăzi lansează primul poster oficial, împreună cu promisiunea că vom vedea primul trailer al filmului pe 1 Noiembrie. Deşi regizorul James Wan, a descris filmările ca fiind o adevărată provocare, recent el a mai spus că este incredibil de mândru de film și acest sentiment este cu siguranţă ecou din textul care însoțește primul poster.

Primul Poster Oficial Pentru FURIOUS 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Luke Evans, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.