Primele Trailere Pentru Drama SciFi EX_MACHINA: Prima Inteligenţă Artificială Seducătoare

Primele Trailere Pentru Drama SciFi EX_MACHINA: Prima Inteligenţă Artificială Seducătoare

Alex Garland, scenaristul filmelor 28 Days Later şi Sunshine, îşi face debutul regizoral cu un thriller scifi despre prima inteligenţă artificială, o dramă elegantă și cerebrală, ce este intitulată Ex_Machina.

Caleb (Domhnall Gleeson), un programator în vârstă de 24 de ani la cea mai importantă companie de Internet din lume. El câştigă un concurs şi primeşte ca premiu o vacanţă de o săptămână la o cabană de munte, ce este proprietatea lui Nathan Bateman (Oscar Isaac), genialul şi misteriosul CEO al al companiei. La sosirea sa, Caleb află că Nathan l-a ales pe el special pentru a fi componentă umană într-un test de încărcare cu evaluarea capacităților și a conștiinței celui mai recent experiment a lui Nathan: prima formă veritabilă de inteligenţă artificială. Experimentul se numeşte Ava (Alicia Vikander), o inteligenţă artificială ce îți tăie răsuflarea, un android a cărui inteligență emoțională se dovedește a fi mai sofisticată şi mai seducătoare decât credeau cei doi bărbați. Ex_Machina, este o un thriller interesant despre inteligența artificială, un film ce încearcă să ne spună că viitorul este unul în care nu vom mai putea deosebi oamenii de roboți.Alicia Vikander în thrillerul sci-fi Ex_MachinaInteligenţa Artificială A.V.A. în thrillerul sci-fi Ex_Machina

Primele două trailere ale filmului, sunt mai mult decât intrigante şi atrag în acelaşi timp, prin premiza cu care Alex Garland se lansează în regie. Fiind debutul său în regie, sunt curios să văd ce poate să realizeze acesta, după contribuţia sa la Dread si la filmul science-fiction Sunshine. Plus că Oscar Isaac, devine destul de rapid unul dintre actorii mei preferaţi. Cred că o să urmăresc toate filmele în care acesta joacă, mai ales dacă el interpretează rolul unui geniu misterios, cu o barbă mare. Iar Alicia Vikander pare să fie mai mult decât potrivită pentru rolul înşelător al androidului cu gânduri ascunse. Ştiu că literatura SF dar şi multe din filmele de succes, au mai explorat această premisă fantastică, având ori o poveste despre riscul de a fi distruşi de roboţi inteligenţi, ori premisa de a devenii sclavi acestora. Totuşi, regizorul Alex Garland, insistă că filmul său, are o cu totul altă abordare.

Ex Machina Poster

Dohmnall Gleeson, Alicia Vikander, Sonoya Mizuno și Oscar Isaac, fac parte din distribuţia filmului regizat şi scris de Alex Garland.  Ex_Machina va putea fi văzut în cinematografe din luna Ianuarie. Pentru România, nu există deocamdată stabilită o dată de lansare.
2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.