Trailer Nou THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY Part I: Lupta Devine Personală Pentru Katniss

Lupta pentru libertatea celor douăsprezece districte din Panem, devine personală, atunci când Katniss Everdeen, vede distrugerile din districtul din care ea a plecat, în noul trailer pentru Jocurile Foamei: Revolta – Partea I.

Lupta lui KATNISS EVERDEEN devine personală în filmul Jocurile Foamei: Revolta - Partea I

Fenomenul la nivel mondial Jocurile Foamei, continuă să pună lumea pe jar cu producţia The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, film ce o găsește pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) în Districtul 13, după ce a desfiinţat literalmente, jocurile foamei, pentru totdeauna. Sub conducerea președintei Alma Coin (Julianne Moore) și a prietenilor de încredere, Katniss, îşi întinde aripile în toate districtele, asta în timp ce luptă să îl salveze pe colegul ei Peeta (Josh Hutcherson) alături de o națiune întreagă, ce este inspirată de curajul ei. The Hunger Games: Mockingjay – Partea 1, este regizat de Francis Lawrence, după un scenariu de Danny Strong și Peter Craig. Filmul este produs de Nina Jacobson în tandem cu producătorul Jon Kilik.

Jennifer Lawrence şi Liam Hemsworth în filmul Jocurile Foamei: Revolta - Partea INatalie Dormer şi Liam Hemsworth în filmul Jocurile Foamei: Revolta - Partea I

Romanul pe care se bazează filmul este al treilea dintr-o trilogie scrisă de Suzanne Collins, care are peste 65 de milioane de exemplare tipărite numai în SUA. În timp ce primul trailer complet al filmului, prezenta acţiunea alertă a ultimei aventuri din adaptarea Jocurile Foamei, în noul trailer lansat de Lionsgate, Katniss, este încă figura ce inspiră rebeliunea împotriva Capitoliului. Noul trailer, o aduce pe Katniss înapoi în Districtul 12, cu scopul de a vedea ceea ce Capitoliul a făcut din fosta ei casă, astfel încât toată lupta ei, să devină şi mai personală, spune Plutarh (Philip Seymour), în voiceover. Iar ca să ne dăm seama cât de dramatic devine totul, ajunge să vedem secvența cu reacţia lui Jennifer Lawrence pe melodia Yellow Flicker Beat din coloana sonoră a filmului.

Poster final Jocurile Foamei: Revolta - Partea I

În film mai joacă, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Sam Claflin, și Donald Sutherland.
Jocurile Foamei: Revolta – Partea I, ajunge în cinematografe din 21 noiembrie, iar cea de-a doua, pe 20 noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.