FURIOUS 7: Primul Trailer Exploziv Are Acţiune Fantastică În Viteză Cu VIN DIESEL Şi Familia Sa

FURIOUS 7: Primul Trailer Exploziv Are Acţiune Fantastică În Viteză Cu VIN DIESEL Şi Familia Sa

Saga de neoprit Fast And Furious, continuă în primăvara anului viitor cu mega producţia FURIOUS 7, iar astăzi avem parte de primul trailer exploziv al filmului, ce duce noţiunea de acţiune în viteză, la un nivel superior.

Sequel-ul cu acţiune în mare viteză, aduce înapoi toate personajele favorite ale francizei, iar alături de Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson și Michelle Rodriguez, noul film regizat de James Wan, adăuga şi chipuri noi cum ar fi Jason Statham sau Kurt Russell. Furios 7 a fost inițial programat pentru o lansare de vară în 2014, asta înainte de moartea prematură a actorului Paul Walker, ce a întârziat munca la finalizarea filmului. După incidentul tragic, producătorii s-au chinuit să găsească o modalitate de a termina filmul fără actorul decedat într-un accident de maşină și de a onora moștenirea lui fără a afecta calitatea blockbuster-ului. Totuşi, ne încearcă un sentiment dulce amărui să-l vedem acum pe Paul Walker în filmul său final. Dar, tristețea dispare atunci când vedem primul trailer pentru Furious 7, care este exact aşa cum ne aşteptam. Situații comice îmbinate cu acţiune de clasă şi multe cadre ce îţi ridică nivelul adrenalinei, lucruri ce au făcut ca această serie de filme să devină una din cele mai populare francize.

Michelle Rodriguez (Letty) şi Vin Diesel (Dom) în Furois 7
Dwayne Johnson şi arma sa uriaşă din FURIOUS 7
Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Paul Walker şi Ludacris în FURIOUS 7

Există mașini de lux, arme uriaşe, femei frumoase și cascadorii care par aproape imposibile. Vedeta trailerului rămâne desigur regretatul Paul Walker, care aproape pică de pe o stâncă, înainte de a sări pe un autovehicul în cădere. Iar dacă primul trailer începe cu o secvență de acțiune extinsă, ne-am gândit să vă prezentăm trailerul tradus în limba română. În afara faptului că filmul arată bestial, este cu siguranţă mult mai distractiv decât a șasea tranșă a francizei. Dwayne Johnson, rămâne incontestabil, cel mai „badass” personaj al filmului, ce se confruntă cu maestrul filmelor de acţiune, Jason Statham. Evident, Vin Diesel, spune ceva despre „o ultimă aventură”, dar cumva ne îndoim că Furious 7 va avea probleme în a deveni un mare hit la boxoffice, ducând inevitabil spre Furious 8. Continuarea explorează la nivel mondial mai multe locaţii exotice, printre care şi fantasticul Dubai. Neal H. Moritz, Vin Diesel și Michael Fottrell sunt cei trei producători responsabili ce au plimbat distribuţia filmului prin diferite locaţii, în timp ce scenariul original a fost conceput de Chris Morgan.

Poster Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa. Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.
Eu voi fi cu siguranță acolo. Pentru ca „Eu nu am prieteni. Am familie.”

6 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.