Trailer Nou KINGSMAN THE SECRET SERVICE: Acţiune La Superlativ Cu Colin Firth Şi Samuel Jackson

Colin Firth, trece la filmele de acţiune cu rolul său din Kingsman: The Secret Service, producţie în care personajul său este un super-agent cu abilităţi speciale, ce antrenează un adolescent în arta spionajului.

 Acţiune stilizată cu Colin Firth şi Samuel Jackson în noul trailer pentru filmul Kingsman: The Secret Service

20th Century Fox a lansat un nou trailer pentru producţia regizorul Matthew Vaughn (X-Men: First Class), Kingsman: The Secret Service,  adaptare a unui roman grafic conceput de Dave Gibbons și Mark Millar. Povestea se învârte în jurul unei organizații secrete numită Kingsman, în care un spion veteran (Colin Firth), recrutează un delincvent adolescent (Taron Egerton) de pe străzile din Londra, și-l modelează pentru a deveni un fel de super-agent ce va trebui să înfrunte o amenințarea globală a unui geniu malefic. A fost clar de la primul trailer filmului că regizorul Matthew Vaughn are de-a face cu o franciză nouă, tipică filmelor cu James Bond,  aceasta fiind a doua franciză după KickAss, ce este o adaptare a unor cărţi de benzi desenate.

Samule L. Jackson şi Colin Firth în Kingsman: The Secret Service
Taron Egerton şi Michael Caine în Kingsman: The Secret Service
Trailer Nou: Kingsman The Secret Service

Noul trailer, are o mulţime de referinţe nu numai la Bond, dar în special la genul de filme cu spioni, iar faptul că m-am cam distrat cu umorul sec din toate filmele lui Vaughn, face din Kingsman: The Secret Service, o explozie absolută de acţiune combinată cu mult umor englezesc. Luptele extravagante şi replicile aproape comice cu Colin Firth, gadgeturile spion pe care personajul său le foloseşte împreună cu cadrele stilizate ambalate cu momente fantastice de acțiune și o bună bucată de amuzament cu replicile lui Samuel L. Jackson, ar trebui să convingă pe toată lumea că Kingsman: The Secret Service, va fi o distracţie pe cinste.


Kingsman The Secret Service Poster: Taron Egerton

Kingsman The Secret Service Poster: Colin Firth

Kingsman The Secret Service Poster: Samuel L. Jackson

Kingsman The Secret Service Poster: The Dog

Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Samuel L. Jackson, Mark Hamill și Mark Strong joacă în noul film de acţiune al celor de la 20th Century Fox, scris de Mark Millar și regizat de Matthew Vaugh.
Kingsman: The Secret Service, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 29 ianuarie 2015 și în SUA pe 13 Februarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.