Cinderella

Primul Trailer Complet CINDERELLA: Noua Adaptare A Basmului Cenuşăreasa

Primul trailer complet pentru filmul live-action Cenuşăreasa, în care joacă Lily James şi Cate Blachett, arată cu adevărat magic, în timp ce prezintă o poveste foarte familiară.

Filmele ce ecranizează basme clasice, devine un trend cu succese globale: Maleficent, a înscris la nivel mondial, un succes răsunător în această vară, se apropie adaptarea lui Rob Marshall, Into The Woods, iar primăvara anului viitor, aduce adaptarea celor de la Disney, a cunoscutei poveşti Cenuşăreasa, film ce va continua trendul de adaptări clasice. Desigur, există câteva filme prețioase, a cărui poveste nu poate fi prea mult distorsionată, iar filmul regizorului Kenneth Branagh, ce spune povestea nemuritoare a Cenuşăresei, nu poate să se depărteze prea mult de firul narativ al poveştii pe care toată lumea o cunoaşte.
Lily James în filmul CinderellaLily James şi Cate Blanchet în filmul Cinderella
Probabil tocmai de aceea se explică şi apariţia în primul trailer complet, a pantofilor de cristal, a dovleacului transformat în călească şi transformarea șoriceilor în armăsari. Dacă ai sperat ca filmul live-action Cinderella al celor de la Disney, va păstra lucrurile tradiționale, ar fi bine să te pregăteşti să fi foarte încântat.
Primul trailer complet pentru filmul Cenuşăreasa şi primul poster, au fost lansate împreună cu un lot de imagini noi. Filmul regizorului Kenneth Branagh, este povestea tradițională a Cenuşăresei, dar cu câteva răsturnări de situație, cum ar fi faptul că Cenuşăreasa, interpretată de Lily James, se întâlneşte cu prințul (Richard Madden), înainte de a ști că e prinț, iar zâna cea bună (Helena Bonham Carter), apare în chip de femeie în vârstă.
Lily James în CinderellaLily James în Cinderella
Mama vitregă interpretată de Cate Blanchett și surorile vitrege (Sophie McShera și Holliday Granger), par să fie exact personajele pe care le ştim noi din povestea clasică. Se pare că regizorul Keneth Branagh, a rămas incredibil de fidel versiunii animate din 1950 a celor de la Disney, iar acest trailer este de fapt o versiune live-action condensată într-un film. Dacă eşti nerăbdător să vezi o versiune clasică a poveştii Cenuşăreasa cu actori în carne și oase, combinată cu o mulțime de efecte speciale, atunci acesta va fi filmul Cenușăreasa pe care îl aşteptai.

Lily James în primul poster al filmul Cinderella

În film mai joacă Nonso Anozie, Derek Jacobi, și Stellan Skarsgård.
Cinderella ajunge în cinematografe pe 13 Martie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.