tdfn-ro-Iron-Sky-2-Trailer-Coming-Race

Trailer IRON SKY 2: THE COMING RACE Războiul Împotriva Lui Hitler Şi Armata Sa De Dinozauri

Dacă conceptul din filmul SF Iron Sky, ce spunea ca naziștii aveau o bază militară pe Lună ţi s-a părut nebunesc, atunci o să fi buimăcit când o să îl vezi pe Hitler călare pe un T-Rex în primul trailer pentru continuarea Iron Sky: The Coming Race.

Dacă v-a plăcut ideea trăznită din filmul indie Iron Sky, avem o veste bună – un sequel este în prezent în lucru. Și avem un trailer nebunesc ce nu cred că se încadrează în vreun tipar de la hoolywood. Intitulat Iron Sky: The Coming Race, sequel-ul are povestea stabilită cam la douăzeci de ani de la al treilea război mondial, atunci când toţi supraviețuitorii trebuie să îşi unească forţele pentru a lupta împotriva lui Adolf Hitler și a armatei sale de dinozauri. Da, ai citit bine, continuarea lui Iron Sky este un fel de Naziştii se întâlnesc cu Jurassic Park şi Indiana Jones. Iar primul trailer este chiar nebunesc dar şi minunat în acelaşi timp, deși unii ar spune că dezvăluie cel mai interesant moment al filmului.Totul a început cu primul lungmetraj făcut special pentru Internet, ce a fost lansat în 2005. Star Wreck – In The Pirkinning este o parodie science-fiction, produsă de Samuli Torssonen, un film special ce a surprins lumea on-line.

Iron Sky: The Coming Race
Iron Sky: The Coming Race Trailer - Bomba Atomică
Iron Sky: The Coming Race Trailer - Hollow Earth

Într-un timp în care YouTube sau Netflix nu existau, Star Wreck, a adunat mai mult de 10 de milioane de telespectatori on-line. Filmul a fost regizat de un tânăr regizor finlandez pe nume Timo Vuorensola. După acest succes, lui i s-a alăturat producătorul de film Tero Kaukomaa, cu care regizorul a început să lucreze la următorul lor film: un concept sălbatic numit Iron Sky, care ne-a adus cea mai nebunească teorie a conspirației din toate timpurile: naziștii au o bază militară pe Lună! În 2012, a fost lansat filmul Iron Sky, producţie ce avea să ajungă de data aceasta în cinematografele din peste 60 de țări. Filmul a fost în mare parte finanţat de public și a ridicat o parte considerabilă a bugetului prin crowdfunding. Acum Timo Vuorensola, împreună cu producătorul Tero Kaukomaa şi echipa lor de producţie, sunt gata să lucreze la crearea unei francize science-fiction. Filmul este gata să înceapă producţia şi este într-o campanie de strângere de fonduri pe Indiegogo. Dacă doriți să susţineţi filmul indie despre armată de dinozauri a lui Hitler, daţi un click aici.

Poster Iron Sky 2: The Coming Race

Iron Sky: The Coming Race este din nou scris şi regizat de cineastul Timo Vuorensola, care a făcut primul film Iron Sky. Proiectul este în prezent în căutare de finanțare pe Indiegogo şi are în plan o lansare programată pentru 2015.


3 comentarii

  1. 2018 sau 2019?…….sunt curioasa o ntru ca am vazut TMNT 2014 si TMNT 2016 si am inteles ca ar aurma si o parte a treia.

    1. Alexandra :
      Ne pare rău să te anunţăm că Teenage Mutant Ninja Turtles 3, NU este momentan programat să apară nici în 2018, nici în 2019! Deocamdată nu există informaţii despre un al treilea film al francizei. Adică, NU se ştie dacă filmele din 2014 şi 2016, vor mai avea o continuare.
      Dacă aflăm ceva, cu siguranţă vom posta informaţii despre asta pe site-ul nostru.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.