Trailer Nou Pentru Filmul Sci-Fi PROJECT ALMANAC: Ţi-ai Risca Viitorul Pentru A Schimba Trecutul!?

Trailer Nou Pentru Filmul Sci-Fi PROJECT ALMANAC: Ţi-ai Risca Viitorul Pentru A Schimba Trecutul!?

Un grup de adolescenţi, călătoreşte în trecut cu ajutorul unui dispozitiv misterios pentru a schimba rezultatul câtorva răfuieli personale, în noul trailer al filmului Project Almanac, produs de Michael Bay.

Tu ce ai face dacă ai descoperi o maşină a timpului cu care ai putea călători oriunde?! Poţi ghici ce se întâmplă când un grup de adolescenţi găsesc planurile de construcţie a unei mașini a timpului? După cum vă puteți imagina – și așa după cum vom vedea din acest trailer exclusiv – în filmul Project Almanac, produs de Josh Appelbaum și Michael Bay, este vorba despre o aventură ce-i va purta pe protagonişti principali, în trecutul lor.

Cu toate acestea, călătorind în timp pentru a schimba câteva din capriciile adolescentine ale trecutului – cum ar fi răzbunarea pe câţiva colegi de școală – poate avea unele consecințe grave, în viitor. Este vorba de efectul fluturelui, o figură de stil comună în ficțiune, în special în scenariile care implică călătoria în timp. Un efect ce implică puncte de la care povestea diferă în timp, datorită unui eveniment din trecut, aparent minor, ce duce la un rezultat semnificativ diferit față de realitatea curentă.

Un grup de adolescenţi, călătoreşte în trecut cu ajutorul unui dispozitiv misterios în filmul sci-fi Project AlmanacParadox temporal în filmul sci-fi Project Almanac

Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru Project Almanac și primul poster pentru producţia regizorului Dean Israelite, un frecvent colabolator al lui Michael Bay (Transformers) şi verişorul lui Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles), film ce anterior era intitulat Welcome To Yesterday.

Chiar dacă acest film a fost amânat pentru o vreme, se pare că producătorii au avut într-adevăr motive bine întemeiate pentru asta. Mai ales că glumele din trailer sunt destul de amuzante. Recenziile timpurii ale filmului sci-fi, sunt destul de pozitive, și s-ar putea ca Project Almanac să sfârşească prin a deveni următoarea surpriză a începutului de an 2015, exact aşa cum a devenit filmul Chronicles, ce a avut un subiect cât de cât asemănător, cu nişte adolescenți ce şi-au utilizat puterea dobândită, iresponsabil.

Poster Project Almanac

Filmul sci-fi produs de André Nemec, Josh Appelbaum și Michael Bay, are în distribuţie actori ca Jonny Weston, Sofia Black-D’Elia, Amy Landecker și Virginia Gardner.
Proiect Almanac, ajunge în cinematografe pe 30 Ianuarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.